FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU #MASABUHNICI!

Salut, eu sunt George și sunt pasionat de gadget-uri. Îmi doresc ca acestea să ne ușureze viața și să le vedem cât mai rar. Îmi place să le descopăr gadget-uri noi, însă în același timp sunt de părere că dacă acestea ar fi invizibile și am profita doar de utilitatea acestora fără să le și vedem, ar fi și mai bine.

#Masabuhnici este din nou un proiect de suflet pentru că are un scop mai mare decât o simplă masă pe care să punem produsele de review. Pe scurt, am folosit picioarele motorizate de la masa veche, peste care a ajuns un blat din stejar, construit din mai multe elemente. Partea de design este importantă și au realizat-o cei de la Dizainăr, cu care am lucrat și pentru #casabuhnici. Au idei foarte bune și au înțeles nevoile mele foarte rapid. Cum este suita de prize și module de USB, HDMI, rețea prin cablu, care sunt implementate în masă pentru a putea face de exemplu testul de încărcare pe care îl tot amânăm.

Sunt sigur că o întrebare foarte populară va fi legată de verdeața de pe masă. Acesta este un mușchi de tip ”Zombie” adică se hrănește doar cu umezeala din aer, nu are nevoie să fie udat sau stropit, și ar trebui să reziste până la 10 ani dacă ai o cameră unde umiditatea este corectă. Este de decor și poate mă apuc să îl și tund în diferite forme atunci când mă plictisesc și aștept să fie pregătit studioul pentru filmare. Dar, cel mai bine urmărește clipul de mai jos dacă vrei să vezi cum a fost construită, asamblată și care este de fapt rolul ei.

Scopul meu final este să îi conving pe cei de la Dizainăr să o poată și comercializa. Nu va fi ieftină, însă materialele premium costă. Sunt de părere încă că ar trebui să nu ne mai cumpărăm mobilă din rumeguș și plastic, mobilă care arată toată la fel. Dacă ne place un obiect de mobilier probabil ar trebui să investim puțin mai mult în construcția acestuia, mai ales dacă este construită în România de către meșteri români.

Dacă ești interesat de proiect, aruncă o privire aici: #MASABUHNICI și aici #MASABUHNICI

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Era frumoasa si cea alba simpla. Dar si asta arata bine. Eu as fi optat pentru una ALba clasica (asa cum era inainte) pentru a nu aparea in video sau in poze alte culori etc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.