FAC MILIARDE DIN ADICȚIA ROMÂNILOR. O ȚARĂ INFECTATĂ CU „JOCURI” – Eugen Hriscu – #IGDLCC 150

O problemă este considerată o problemă, atunci când o conștientizăm. Aproape imediat ce facem asta, vom lua măsuri ca să o rezolvăm. Cel puțin asta fac oamenii care își doresc să meargă mai departe în viață, ceilalți sunt prea slabi și nu ne interesează destinul lor. Să se descurce singuri..

Nu-i așa! ”Problema” pe care tu o observi la cineva, pentru el nu reprezintă o problemă. Pentru el este doar o zi din viața lui, o zi plină de decizii grele pe care le va lua în mod greșit fără să se consulte cu altcineva. Nu are cu cine, pentru că nimeni nu îi înțelege lupta cu propria lui conștiință, bătălie pe care o pierde aproape în fiecare zi în speranța că va deveni bogat. Că toate ”problemele” lui și ale familiei lui vor fi rezolvate cu un ultim pariu, cu o ultimă aruncătură de zaruri, ori cu cea din urmă tură la păcănele.

Tentația este peste tot, pe telefonul mobil, pe bannerele din oraș, pe reclamele luminoase bine gândite ale sălilor de jocuri de noroc, așezate strategic lângă bancomate, case de amanet și bănci. Cei care suferă de această adicție sunt atât de ușor de influențat, de ”motivat” să intre să își joace ultimele economii, banii împrumutați sau chiar furați de la familie și prieteni. Totul pentru șansa de a lua premiul cel mare.

Nu o să mai fie nimeni supărat pe mine odată ce câștig și dau toți banii înapoi. Dublu, triplu, inzecit, însutit..

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Salut. Pacat ca ai limitat posibilitatea sa mai comentez pe Facebook. Da, stiu ca esti in centrul uni scandal mediatic. Era asa de bine cand era liniste si pace. Libertatea de exprimare cat de cat acceptabila s-a XXXXX in tara asta – nu de azi si nici de ieri, de ani de zile. Se promoveaza ingrozitor de mult indiviadualismul si nu unitatea. Prea putini oameni au inteles ceea ce trebuie din interviurile tale. Mare pacat ca s-a ajuns aici. Nu-i problema ca BCR nu te mai sponsorizeaza, sunt alte banci comerciale. O sa treaca si acest scandal. Daca as fi macar premier sau persoane improtanta, as face tot ce as putea sa diminuez cat se poate de mult rautatea, mizeria din oameni si promiscuitatea. Iata de ce cultura si educatia s-au diminunat mult.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.