EXCLUSIV ING, Citi, Bancpost amendate de ANPC

Se pare că lucrurile se mişcă mai repede decât mă aşteptam la ANPC. Surse de rang înalt din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului îmi confirmă că ING Bank, Citi Financial şi Bancpost au fost amendate pentru practici comerciale înşelătoare. ING Bank a primit o amendă de 15.000 RON pentru promovare în sistem piramidal – vestita bonificaţie de 30 de RON oferită clienţilor sau partenerilor pentru fiecare client nou adus la bancă sau la sistemul lor de pensii. Citi a primit o amendă mai mică de 10.000 RON iar Bancpost a umflat potul, 22.000 RON pentru publicitate înşelătoare. Aceeaşi sursă îmi spune că mâine îi vine rândul unui alt „jucător” de pe piaţa bancară. Interesant este că ANPC nu iese cu un comunicat oficial pe această temă iar băncile „tac din gură, merg pe burtă”.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

18 Comments

  1. Am un credit de nevoi de la bancpost.La inceput rata era de 4 milioane acum dintro data a ajuns la 8 milioane.Creditul este luat in lei………eu nu mai inteleg nimic Poate cineva sa ma ajunte sami explice si mie ce se intampla.Am auzit ca sau mai inselat oameni de la aceeasi banca si nu vreau sa patesc aceeasi chestie ca am un copil si mai este si un singur salariu in casa.VA ROG SA MA AJUTATI CU INFORMATIII SAU CU ORICE DAR SA MA LAMURITI VA ROG

  2. Buna ziua in urma cu 2 ani am luat de la BANCPOST un credit de nevoi personale in valoare de 5000 EUR cu dobanda fixa in primele 3 luni si variabila dupa pe 5 ani. Dupa 1 an am ramas fara loc de munca, iar rata de 600 RON pe luna o achit cum pot, desi am acumulat si 32 zile de intarziere. De atunci sunt tot timpul in urma cu o rata, de atunci a inceput calvarul telefoanelor in fiecare zi de dim pana seara primesc telefoane de la Bucuresti pt a mi se aminti ca am o rata restanta. Sunt atat de nesimtiti incat au inceput sa sune si la vecini sa le spuna de ce nu pot achita creditul la ” minunata BANCPOST ” o banca de cac…t. Aceasta incalca confidentialitatea datelor cu caracter personal iar dupa ce am sunat la ei am reusit sa vb cu boul care a sunat la vecini si l-am intrebat daca el era la care a raspuns razand ca da si mi-a inchis telefonul. Numele lui este BOGDAN MOVILEANU ( asta in cazul in care-si cauta numele pe google ).
    M-am saturat de atatea telefoane, dau si bipuri, nu se mai poate. O sa depun si eu o plangere la ANPC, BNR, COMISIA SUPRAVEGHERII CREDITELOR.
    Sincer, in tara asta bancile fura pt ca sunt ajutati si protejati de lege!!!!!

  3. bancile, din pacate sunt camatari legali, iar statul le permite.Noi suntem victimele acestor institutii, iar din momemt ce legislatia le permite, iar noi nu luam masuri, isi vor permite in continuare sa fac abuzuri.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.