Categorie: General

Epopeea Mașinilor Americane – [VLOG DIN SUA]

Filmele americane sunt probabil cea mai mare influență în oricare din culturile lumii. În India, China, Maroc, Islanda sau Australia există la fel ca și în România, foarte mulți pasionați ai vieții americane.

The American Dream include probabil și un Muscle Car sau o camionetă. Mai veche sau cea mai nouă, după posibilități nu-i așa.

Ai rămâne surprins însă să afli că americanii par mai chibzuiți decât ai crede. Mi-a luat minute bune în mijlocul unei intersecții aglomerate din Boston ca să văd o mașină fabricată in 2018.

Am văzut in schimb foarte multe mașini vechi și foarte vechi de cade tabla de pe ele. Probabil le poți cumpăra cu 300 de dolari dar totuși să te ducă la muncă și acasă timp de un an.

Realitatea cruntă este că noi, europenii în general încercăm să scăpăm de mașini de pe străzile deja neîncăpătoare. Putem merge la serviciu cu metroul, autobuzul, taxi-ul ori restul de servicii de ride-sharing. Cu bicicleta este însă cel mai distractiv, asta dacă nu stai la 20 de kilometri în afara orașului.

In America dacă nu ai mașină nu ai job, nu ai bani, nu ai casă și nu ai ce mânca. Excepție fac unele orașe precum New York cu o infrastructură a metroului foarte bună.

Acesta este realitatea, distanțele sunt atât de mari încât commute-ul, naveta este un lucru general acceptat în SUA.
Urmărește și clipul de mai jos unde detaliez mai multe aceste idei și îți arăt cam ce mașini am văzut eu in state.

Și dacă vrei sa vezi cât costa, sau poate chiar vrei să îți cumperi o mașină americană ai mai jos o listă de site-uri.

carsforsale.com

autotrader.co.

cargurus.com

cars.com