Episod Special cu Lorena Buhnici – #IGDLCC E028 #PODCAST

Acest espisod este mai special, atât pentru mine cât și pentru invitata mea de astăzi, soția și partenerul meu în viață, Lorena Buhnici. Știu că v-ați dori să o vedeți încă de la primul podcast, însă după mai bine de jumătate de an este aici.

Vorbim astăzi din experiența noastră despre cublu, despre viață, despre copii și chiar și despre spiritualitate. Adevărul este că dacă nu ne-ar fi spus Laurențiu că am trecut deja de o oră și jumătate la înregistrări, acest podcast ar fi fost mult mai lung. Sper să vă ajute informațiile pe care le luați de aici, și aștept și feedback-ul vostru mai jos în comentarii. Să aveți o duminică minunată, sau o săptămână ușoară dacă vizionați sau ascultați acest podcast începând de luni.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Suna promitator episodul si ar fi fost asa daca ramaneati la experienta voastra de cuplu, unde sunteti experti. Cu toate acestea, ati trecut rapid intr-un registru superficial, cu parerei subiective si nedocumentate despre cazuri ipotetice, vazute ca o regula generala (“generatia asta e diferita”, “hormoni”, “Georgescu” a facut asa, dar TREBUIA sa faca altceva”). Atitudinea de experti si oameni adulti care stiu exact despre ce e vorba, dar un mesaj care nu aduce nimic nou sau folositor.

  2. Mi-a placut acest postcast cu voi,despre care discutati despre societatea prin care trece Romania de azi,diferentele de azi fata de ani in urma,cu adevarat s-au schimbat multe valori morale ceea ce nu este normal……felicitari pentru voi ! Si numai bine!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.