eMAG: Stai acasă! Black Friday e doar pe net. Ghid de supraviețuire!

Patru ponturi de la eMAG ca să pui mâna sigur și rapid pe oferte:

1. Stai acasă. Comandă doar online! De Black Friday nu se comandă și nu se livrează la showroom.

2. Fă-ți cont pe eMAG dacă nu ai deja. Loghează-te din vreme și adaugă datele de livrare.

3. Dacă respecți primele două reguli, din două clicuri comanda e plasată și ești sigur că nu ratezi chilipirul.

4. Toate comenzile se livrează acasă. O să primești email de confirmare după care aștepți maxim cinci zile.

eMAG promite că toate reducerile sunt reale. Folosește comparatoare de prețuri și fă capturi de ecran încă de acum ca să te asiguri dacă e adevărat.

Ce produse vor fi? Peste 300 de la aspiratoare și tigăi până la tabelete și televzoare. Da, vor fi chiar și vacanțe. Nu sunt lichidări de stocuri sau produse invechite. De la Laptopuri si Tablete si pana la Foto, Electrocasnice, Televizoare etc. Vor fi oferte si pentru carti, jucării.

Black Friday e doar prima campanie de reduceri din această iarnă dar sigur cea mai consistentă. Peste patru milioane de români au auzit de Black Friday și peste jumătate au de gând să cumpere ceva. O să fie o zi istorică, wow, revoluționară!

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

  1. Pai nene, si cum sa ma loghez in contul meu, daca imi arata numa un screen negru si urat de ceva vreme? adica de pe la 23… Black friday de romania e fâs de marketing de ochii nostrii. Nici un magazin online de la noi nu face fata la traficul de azi, asta e adevarul. siturile serioase de afara nu au cazut in genunchi la prima mie de vizitatori simultan ca ale noastre. PArca am fi babele alea care se bat pe tigai la supermarket, zau asa… slab

  2. Salut am si eu o mare dilema.Am intrat la 7 pe emag.ro am facut comanda de un tv smart si in graba am dat adauga in cos-am intrat in contul meu-trimite comanda si apoi mi-a aparut ceva dar nu am apucat sa citesc ca s-a blocat pagina este posibil sa nu ne fi trimis comanda?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.