Electrocasnice fără fir! – Curent Wireless de 2200W

Nu credeai că o să vezi așa ceva prea curând, nu? Ei bine, iată, electrocasnice wireless de până la 2200W, funcționale și posibil în curând de găsit și în magazine. Standardul este similar cu cel pe care îl cunoaștem deja de la telefoane mobile, acel QI, doar că modul de funcționare este cel puțin interesant. Consorțiul QI și-a propus să ridice puțin ștacheta și să instaleze niște bobine mai mari direct în blatul de bucătărie. Spre deosebire de inducția cu căldură, acest tip de transfer nu generează căldură și funcționează doar când aparatul pus pe blat este pe poziție. Așadar, nu există pericol de incendiu, sau de curentare, și pierderile sunt minime.

Ei spun că vor rezolva astfel problema cablurilor de la electrocasnice care se defectează cel mai des, iar bucătăria ta va fi un loc mult mai curat și mai flexibil. În special pentru cei cu bucătării de mici dimensiuni.

Partea interesantă este că vei putea converti plita existentă de inducție la un astfel de charger wireless. Asta este vestea cea mai tare! Probabil vei putea cumpăra un adaptor pentru electrocasnicele deja existente și să le retrofitezi și pe acestea la transfer de curent wireless. Acum, cât de bună ți se pare o astfel de idee? Eu unul sunt încântat, deși am destul loc pe blatul din bucătărie. Mă gândesc însă la cât de bucuroși vor fi cei care au bucătării de mici dimensiuni și nu au loc să țină toate aparatele pe blat în același timp.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.