Ei sunt cei mai periculoşi!

rechini-aeroport_web.jpgVi-i prezint pe cei mai periculoşi dintre rechinii aeroportului Otopeni. Vorbim aici de taximetriştii cu tarife prefabricate şi tehnici de persuasiune la destinaţie. Faceţi-va o impresie despre ei şi când ajungeţi în aeroport evitaţi-i. Altă soluţie nu avem în condiţiile în care ministerul transporturilor, administraţia aeroportului şi poliţia transporturi îi ţine în braţe. Poate suna cam dur, însă ni se promite că vor fi exmatriculaţi de luni de zile. Cam de pe vremea lui Mitrea la Transporturi. De atunci şi Berceanu şi Orban au promis câte ceva.

Şi am rămas cu promisiunile. Băieţii ăştia au proptele prea şmechere însă.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Mi-au cerut pe o cursa Aeroport – Berceni 80 RON, iar cand i-am zis ca biletul meu low cost din barcelona a costat atata m-a injurat. Cu riscul de-a fi catalogat rasist: da-i in pana mea de ciori imputite.

  2. poate chiar cei din ministerul transporturilor sunt sefii lor si automat ca aeroportul nu va scapa vreodata de aceste hiene.
    sa fim seriosi , romanii sunt facuti sa se manance intre ei , sa ne furam singuri palaria, sa ne jecmanim intre noi… altfel nu am fi noi ! dar nici nu vrem sa invatam sa fim civilizati !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.