Dusteriada

Români, cetățeni ai tricolorului, dați atacul la mașina de teren populară! Dacia vă testează viteza de reacție și anunță cu surle operațiunea „Porți Deschise Dacia Duster.”

Când cei de la Dacia declanșează o campania de promovare, o lansare de produs, nu se adresează unui singur conducător auto, posibil client. Dacia vorbește deodată cu milioane de cetățeni disciplinați. Dacia nu vinde mașini, ci soluții naționale. De parcă suntem cu toții soldați, iar Dacia ne călăuzește pe câmpul de luptă unde va declanșa o ofensivă strategică pe tărâmul necunoscut al noroiului și asfaltului ciuruit.

„Operațiunea” – un cuvânt perimat de publicitatea debitată din mințile infantile ale unor creativi/multiplicatori de clișee a ajuns la fel de ieftin precum “savoare”, “incredibil”, “noul” și mă duce mai degrabă cu gândul la o plictiseală generalizată cu lait-motiv. Consilierii de vânzări din rețeaua Dacia sunt chemați la muncă în week-end și pun pariu că s-au bucurat nevoie mare că trebuie să își toace răbdarea în loc să râgâie după mici și bere.

Au însă un motiv. Sunt Porți Deschise la Dacia. Fix între 15 și 18 aprilie, numai între orele 9 și 19. Adică stai, în restul anului sunt închise? Reprezentanțele Dacia au ajuns de o importanță strategică și istorică atât de însemnate, precum… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

10 Comments

 1. Georgele, arde-i si tu o „corectie” expresiei „da-ți atacul” si fa-o „dati atacul”, ca e plural. :) Nu e nevoie sa publici comentariul, ti-o zic doaaaaar din simpatie si pentru ca-mi place sa citesc ce scrii. Da’ corect sa fie!

 2. ti-as citi intregul articol daca n-ati avea atatea reclame pe site`ul de la promotor. Sunt atat de aiurea puse incat este aproape imposibila citirea unui articol cap coada fara sa-ti iesi din minti. reclame sus, reclama in dreapta, reclame pe cuvintele din text.Reclame reclame reclame !!! la fel si cu prosportul…fratilor vrem informatii … daca intru sa citesc despre masini, nu vreau sa stiu ce e pe 5 mai. mi-e de-ajuns ca le vad reclama in timpul meciului de fotbal…probabil nu ai nici o vina, dar poate ai un cuvant de spus:)
  Salut !

 3. Buna coane George,

  Ma batea gandul sa-mi iau un Duster din ala mai ieftin de 10 mii si ceva de euroi. M-am invartit m-am sucit , in interior misto, spatios, dar cand am intrebat-o pe sefa care era acolo la salon mi-a spus ca nu ma sfatuieste sa-l iau. Ca ea a participat la proba cu una si ca facea zgomot , zdranganea carosieria, etc., si toate astea cica pentru ca motorul e prea mic pentru toata magaoaia. !
  Ce zici matale te rog ?

  Mersi

 4. solutie sau polutie nationala, pina la urma traim si cu asta. io insa am o singura nedumerire: de ce-au ales chiar numele asta care, in capu’ meu, s-ar potrivi mai degraba unui aspirator?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.