DUPĂ 6 LUNI CU LENTILE PROGRESIVE – MONICA DAVIDESCUⓅ

Hai să discutăm puțin despre frica mea de a purta ochelari. Mai exact este vorba de frica de a îmi pierde acuitatea vederii, lucru care știu că se va întâmpla. Este inevitabil pentru toți cei care avem peste 50-55 de ani, și știu asta. Îmi este însă teamă de momentul în care voi începe să cresc dimensiunea fontului sau a icoanelor de pe telefonul mobil. Tocmai de aceea mă documentez din timp despre cea mai bună soluție de ”bicicletă” pe care va trebui să o port pe nas.

Pe de altă parte, acestea sunt sfaturi pe care le-am transmis cu drag și părinților mei, sau prietenilor care poartă deja ochelari, în speranța că le voi mai ușura viața.

Am luat din nou legătura cu Monica Davidescu, cu care am discutat în momentul în care a renunțat la cele două perechi de ochelari, una pentru apropiere și cealaltă pentru depărtare, și a trecut la o pereche de ochelari cu lentile varifocale. V-am povestit și despre acestea și sper că ați reținut avantajele pe care vi le oferă, atât comoditatea pe termen scurt dar și faptul că nu îți mai obosesc ochii pe termen lung. Mai exact dioptria va crește mai greu.

Pentru cei care erau curioși legat de acomodare și de efectele imediate ale acestei tranziții, cel mai bine ascultați impresiile Monicăi, care, de șase luni poartă doar acești ochelari.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

7 Comments

 1. Bună George,

  Mama ar avea nevoie de o pereche din acest tip de ochelari… I-am cumpărat eu acum un an un fel de ochelari progresivi care au costat 1000 lei dar nu sunt ce trebuie deoarece vederea nu ii este clara… Din păcate nu ne permitem achiziționarea lor, deși și eu ar trebui sa îmi schimb ochelarii ca am deja – 4. 5 per ochi,dar nu sunt o prioritate….As aprecia dacă ea ar fi aleasa pt acești ochelari.
  Mulțumesc sunt abonat de ani de zile și am participat la n giveaway-uri și apreciez munca voastră.
  Cirja Alexandru Gabriel.

 2. mi-asi dori si eu o pereche de opchelari dinaceea cu lentila progresiva nici eu nu mai vad bine cu astea am facut ochelari anul trecut am dat o gramada de bani pe ei dar tot nu vad bine cum asi putea sa intru in poseseo unor ochelari din acestea

 3. Buna ziua,
  Ma numesc Eduard Joacabine si as vrea putin mai multe detalii referitor la ochelarii respectivi adica : in ce magazin optic sau farmacie pot primi informatii despre ei sau sa ii pot comanda …si pretul m-ar interesa …

  mersi mult , o zi buna ;)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.