Drona ieftină din China – Merită sau e țeapă?

Bine, în apărarea mea nu este chiar o dronă ieftină la 79 de dolari. Există și mai ieftine însă știu cu siguranță că acelea sunt doar o bătaie de cap și nu rezistă mai mult de 5-10 zboruri. La interior. Așadar am ales o dronă puțin mai scumpă care se numește Xiaomi Mitu. Sau Mitu. E mică, e simplă, se montează repede prima dată, că după aceea nu mai este nevoie să o demontezi, și se controlează direct de pe telefon.

Asta după ce folosești aplicația de Google Translate de pe alt telefon, pentru că instrucțiunile sunt în chineză și probabil din acest motiv nu o vei găsi de vânzare la noi prea curând. Noi am luat-o de pe Banggood, ca de obicei, și acum că scriu articolul m-am uitat din nou pe site și e doar 60 de euro. Numai bine pentru că această mică dronă este din seria celor pe care le recomand. pentru zburat și pentru distracție. Nu m-aș baza prea mult pe fotografiile pe care le face având în vedere că ”lentila foto” de pe ea filmează doar 720p. Și acela nestabilizat.

La partea de zbor însă mă declar impresionat. Este foarte stabilă după ce reușești să o pornești, răspunde rapid și corect la comenzile de pe ecran și ar trebui să reziste în aer un maximum de 15 minute. Eu aș mai căuta și ceva baterii extra dacă vrei ca distracția să nu se termine prea repede.

Drona o găsești aici! Ți-am promis că îți dau și link!

Ultimele articole

Articole recomandate

29 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.