DOUĂ ECRANE PE LG V50


LG V50 este cel mai recent telefon lansat de LG la Barcelona, și probabil cel care a glumit cel mai mult pe seama telefoanelor cu ecran pliabil ca cel de la Samsung sau Huawei. Sau TCL, sau Alcatel, sau alții care aveau astfel de ecrane, momentan inutile, ascunse prin stand-uri și pe care nu ne-au lăsat să ”le umplem de amprente” pentru că ”nu erau gata.

La nivel de specificațiiLG V50 e acolos sus cu jăctorii din industrie. Arată foarte bine, are în total patru camere, cel puțin, și un procesor pe măsură. Mai exact Snapdragon 855, 8 GB RAM și minimum 128 GB stocare. Ecranul este de 6.4 inci de tip AMOLED și desigur are aceeași rezoluție monstruoasă de 3000 și ceva de pixeli pe 2000 și ceva de pixeli. Mă iertați, deja încep să nu le mai țin minte. Nu prea mai pot pentru că sunt prea multe, mai ales în decursul unei singure zile.

Camerele sunt excat ceea ce trebuie de la un telefon, una normală (wide) alta Ultra-Wide, ca să îți încapă toți prietenii în fotografie și una tele, cum zoom doar 2x. Pentru spionaj casnic, dintr-o cameră în alta a apartamentului. PS: Dacă ai garsonieră e ”sărăkie”, până și telefonul are mai multe camere ca tine. A, are și 5G și va merge foarte bine pe rețeaua viitorului. Trebuia să spun mai mult despre asta? Sper că nu, și așa s-a vorbit prea mult și puțin inutil în cadrul conferinței despre 5G-ul teoretic și nu despre telefon.

Asemănarea cu telefoanele cu ecranele flexibile am făcut-o pentru că și V50 are o husă deșteaptă cu un ecran cu aproape aceleași dimensiuni. Adică devine un dual-screen ca ASUS ROG Phone. Frumos și util pe de altă parte. E ca un telefon cu carcasă flip ceva mai grosuță și suportă niște implementări foarte interesante la nivel de meniu. Îmi place ideea și cred că o voi încerca. Cred.
Te las cu hands-on-ul de mai jos și fii sigur că l-am cerut și noi la teste. Sper că va ajunge curând la noi în țară, alături de G8, celălalt flagship lansat în același timp cu V50 5G…

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Nu ma vad folosind asa ceva, acum, fiindca e prea groasa combinatia, insa ideea e foarte buna, intrucat vine cu ceva nou in raport cu evolutia pietei pe partea de inovatii. Poate vor transpune ideea, intrun sistem culisant, deci un telefon cu 2 ecrane integrate, ceva mai slim. Deja, actualele update-uri / upgrade-uri de soft / hard, nu mai sunt ceva care sa ma dea pe spate, insa aceste inovatii sunt binevenite, pe viitor 2 ecrane vor fi un ”must have”, deoarece diagonalele ecranelor au ajuns la limita, iar extensia exagerata este deja preluata de tablete. Imi place cum evolueaza Androidul. Desi sunt utilizator de ios, incet incet, incep sa arunc un ochi si la android, care incepe sa devina din ce in ce mai stabil, in raport cu ce oferea in anii precedenti. Misto review.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.