Nu doar YouTube. Internet și muzică nelimitate (P)

YouTube pe mobil

Recent îți povesteam despre televiziunea muzicală a momentului. Azi​ îți povestesc cum poți să o iei cu tine peste tot. Uite o idee românească, absolut genială. Hickery.net e pur și simplu o pagină de net pe care poți intra și de pe mobil sau tabletă și asculți clipurile muzicale care le-au plăcut pe facebook prietenilor tăi. Îți face așadar un playlist bazat pe ce se ascultă în gașca ta și este cool dar îți poate consuma rapid mega din abonament dacă asculți prin 3G/4G.

De accea zic că e o chestiune de curaj să anunți YouTube nelimitat dar Vodafone oferă acum: „experiență de muzică pe smartphone, date 4G, muzică nelimitată, viteză de top, streaming fără întrerupere. Trafic nelimitat timp de pana la patru luni, astfel incat oricine să se poata bucura de serviciile de streaming, sa asculte muzica prin aplicatia Zonga sau sa ruleze continut video pe YouTube, fara sa isi faca griji privind depasirea traficului.”

De ce spun că era nevoie de curaj?

YouTube pe mobil

Pentru că YouTube singur este responsabil pentru jumătate din traficul de internet din fiecare seară în toată lumea civilizată, și mă refer la conexiunile fixe cu abonamente deja nelimitate. Nu comentez acum ce se întâmplă cu cealaltă jumătate de trafic pentru că e încețoșată împărțirea între secțiunile de adulți, torenți și facebook la scară industrială. Să nu fii mirat, faptul că te mai dai și pe facebook ori vreun blog nu înseamnă că mai contează la numărătoare. Consumul de internet se calculează în mega, iar clipurile de pe YouTube consumă zeci chiar sute de mega în fiecare zi dacă lași muzica să cânte într-o pagină. Prin comparație, o postare de blog consumă de cele mai multe ori, sub 1 Mb, Facebook la fel, câțiva mega deși chiar și rețeaua socială promovează mai nou mult conținut video la fel de hămesit de aceiași mega din abonamentul tău.

Video consuma deja abnamentele de parcă ar fi fost mici de apă la un maraton de vară.

Noua ofertă Vodafone propune așadar nu doar YouTube ci și telefoane gratis plus Zonga gratuit conform ofertei de mai jos.
Abonamentele RED 25, RED 39 si RED 59 permit, pe intreaga perioada contractuala, acces gratuit la Zonga Premium, ce ofera atat continut local, cat si international.

Prin noua promotie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vandute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la pretul de 0 Euro, cu abonamentul RED 19, prin programul 4G Smart BuyBack. Si noul LG Leon 4G poate fi achizitionat la pretul de 0 Euro cu abonamentul Smart 15, pe doi ani, prin programul 4G Smart Buyback. Utilizatorii care doresc sa achizitioneze o tableta pot opta pentru pachetul promotional Samsung Galaxy Tab 4 10.1, cu avans 0 Euro, impreuna cu abonamentul Smart Net 10, pe doi ani, plus o rata lunara de 9 Euro.

Detalii complete aici.

Așadar, dacă ești pregătit să îți faci abonament, te așteaptă o primăvară cu net nelimitat 4G în funcție de oferta pe care o alegi.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.