Dincolo de telefoane, Vodafone Experience Store

Joi dimineață se inaugurează în AFI Cotroceni Vodafone Experience Store. Un alt fel de magazin cu 500 mp unde mobilitatea este cuvântul cheie, un loc unde ni se promite mai mult decât telefoane mobile și abonamente. Se anunță un spațiu numai bun pentru lansări, testări de gadgeturi și alte asemenea.

”Tehnologia devină artă” pentru că un DJ va sustine un recital special, mixând la tablete, un artist ilustrator va înlocui pânza cu o tabletă și creionul cu o aplicaâie specială de desenat pentru telefonul mobil și va face portrete digitale tuturor celor care vor păși pe portile magazinului, un actor „va mima” aplicații pentru telefonul mobil iar trupa Sensor va susține un concert inedit pe tablete.

In plus, in perioada 26 – 29 iulie, in Vodafone Experience Store va fi disponibila o oferta promotionala, valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti, astfel:

– Clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

– Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Mai mult, pana pe 29 iulie, toti cei pasionati de lumea tehnologiei sunt asteptati in zonele special amenajate din incinta complexului comercial, situate in apropierea patinoarului, pentru a participa la concursuri cu premii si a se bucura de evenimente inedite.

Cu ajutorul tabletelor si a telefoanelor, vizitatorii vor putea sa compuna muzica, sa picteze sau sa „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil.

Toti participantii vor intra automat intr-o tombola la care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum si lectii particulare de muzica, pictura, fotografie.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

 1. Mersi!

  Desi m-am saturat de abonamentul asta de pe vremea bunicului care nu-mi aduce niciun beneficiu fata de prepay, parca acum, citind articolul asta… mi-ai dat motive sa-l reinnoiesc.

  Suna bine oferta! Si daca se cumuleaza cu oferta din magazinul online (accesoriile cadou)…. cred ca iar o sa fac ceva ce voi regreta mai tarziu….

  Nu mai bine puneai un test-drive? :-))

 2. Ai să râzi… sau poate că nu! Dar şi Orange, chiar dacă au servicii bunicele, nu mai încearcă, în mod real, să te fidelizeze!!!
  Dacă îmi spuneai acum câţiva ani că voi ajunge să utilizez cartelă Cosmote… ei bine asta fac acum şi mai sunt şi mulţumit!

  De felul meu sunt conservator şi mi-aş fi dorit să rămân fidel Orange, dar nu am de ce… ei nu mă ajută deloc!

  p.s. când am anunţat prima dată că vreau să denunţ contractul, m-a sunat un „negociator” ceva mai versat care mi-a propus diferite variante, explicâdu-mi că ceea ce vreau eu nu îmi poate oferi (condiţii asemănătoare cartelei pre-pay), dar că îmi face o ofertă temporară, pentru 3 luni, apoi mă contactează el şi îmi oferă ceva mai bun… au trecut aproape 5 luni… şi eu, trebuie să mă ţin de cuvânt! Aşa cum ei nu ştiu să fie!

 3. In momentul de fata cine are abonament ori nu gandeste, ori este comod si merg dupa principiul ‘lasa ca merge asa ca m-am obisnuit’. Suni la ei ca sa reziliezi un abonament si trag de timp maxim,se prefac ca nu au primit solicitarea ta,daca esti mai tare in glas spun ca tu trebuia sa faci denuntarea abonamentului in scris…si asa trec multe luni. Oricum ai negocia nu iti vor oferi mai mult decat la o cartela prepay. Singurele servicii care te pot tine pe abonament sunt urmatoarele: redirectionarea apelului, blocarea apelurilor de iesire si apel conferinta. Cam asta am identificat eu la Orange. Aveti mare grija la abonamente: se semneaza imediat insa se scapa de ele foarte greu mai ales daca nu procedezi ca la carte. Si aici intra in discutie chiar si acele ‘abonamente pe 3 luni’ la care primesti un telefon promotional. Eu incurajez pe toata lumea sa mearga pe prepay. Aaaa..sa nu uit ultimul motiv pentru care as sta pe abonament: cei pe abonament au prioritate in retea atat la efectuarea apelurilor(vezi momentele cu trafic mare de genul Craciun,etc).

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.