Categorie: GADGET

Dincolo de telefoane, Vodafone Experience Store

Joi dimineață se inaugurează în AFI Cotroceni Vodafone Experience Store. Un alt fel de magazin cu 500 mp unde mobilitatea este cuvântul cheie, un loc unde ni se promite mai mult decât telefoane mobile și abonamente. Se anunță un spațiu numai bun pentru lansări, testări de gadgeturi și alte asemenea.

”Tehnologia devină artă” pentru că un DJ va sustine un recital special, mixând la tablete, un artist ilustrator va înlocui pânza cu o tabletă și creionul cu o aplicaâie specială de desenat pentru telefonul mobil și va face portrete digitale tuturor celor care vor păși pe portile magazinului, un actor „va mima” aplicații pentru telefonul mobil iar trupa Sensor va susține un concert inedit pe tablete.

In plus, in perioada 26 – 29 iulie, in Vodafone Experience Store va fi disponibila o oferta promotionala, valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti, astfel:

– Clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

– Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Mai mult, pana pe 29 iulie, toti cei pasionati de lumea tehnologiei sunt asteptati in zonele special amenajate din incinta complexului comercial, situate in apropierea patinoarului, pentru a participa la concursuri cu premii si a se bucura de evenimente inedite.

Cu ajutorul tabletelor si a telefoanelor, vizitatorii vor putea sa compuna muzica, sa picteze sau sa „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil.

Toti participantii vor intra automat intr-o tombola la care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum si lectii particulare de muzica, pictura, fotografie.