Despre BMW Company Cars

Salut George.M-ar interesa parerea ta despre modele de Bmw seria 3 E90 vandute de firma Bmw prin diferiti dealeri.Ma refer la modele de buy back sau cele aduse inapoi la predarea leasingului. Sunt interesat de un asemenea model si un astfel de dealer imi da un plus de siguranta.

Răspunsul vine de la „inside man” BMW Group România, Alex Şeremet

Pai in momentul de fata toti dealerii nostri au in oferta lor modele buy-back.
Cea mai mare oferta o are Automobile Bavaria, detalii gasesti pe site-ul: http://www.bmw-rulate.ro/

Alte oferte gasesti pe site-urile dealerilor:
http://www.bmw-motorag.ro/
http://www.tradomotors.ro/

BMW Premium Selection este un brand al marcii BMW care se refera la prezentarea, pregatirea si vanazarea de automobile rulate. Acesta presupune 72 puncte de verificare, garantie, cunoasterea istoricului automobilului si alte deatlii. Acest proiect este in faza de implementare la dealerii BMW din Romania.

O recomandare personala – sa caute buy-back mai nou de 2007 septembrie. Modelele asta au de cele mai multe ori pachetul Basic Service Inclusive. Asta inseamana ca are toate operatiile de service de baza (schimb ulei, filtre, verificare periodica – piese si manopera) gratuite. Basic Service Inclusive este un pachet care incepand din septembrie 2007 se ofera gratuit pentru orice model BMW din Romania.
Mai multe despre Basic Service Inclusive gasesti aici:
http://www.bmw.ro/ro/ro/newvehicles/3series/sedan/2008/allfacts/prices_service/service_inclusive.html

Alex

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

2 Comments

  1. vreau si eu un e90 sau mai degraba un e91 insa in romania sunt sub orice critica aceste masini in germania sunt scumpe. crezi ca pot sa imi achizitionez un asemenea model cu dotari medii si nu cu o caruta de kilometri adica pana in 170.000 cu un buget de 11.000 euro
    multumesc

  2. salut,

    eu mi-am cumparat masina de companie de la bavaria si chiar sunt multumit de ea. E putin mai scump ca in tirg dar am scapat mai ieftin decit sa iau una de afara. E o masina care s-a inmatriulat pentru prima oara in ro…intreaba la bmw-ul de la otopeni

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.