De pe care bulevard să cumperi făcături Moncler

Suferinţa de a-ţi dori lucruri frumoase, valoroase şi implicit scumpe se loveşte brutal de lipsa banilor. Mai ales la noi. Dar ambele probleme se rezolvă facil.

Fiţa momentului se numeşte Moncler. Vestele şi gecile lucioase fac furori în videoclipuri sau în club. Cel mai „must-have” al momentului costă însă de la 700 de euro în sus la reducere. Căutaţi pe net. Noroc că există vânzătorii serioşi precum magazinul cu pricina de pe Calea Moşilor, care prestează servicii profesionale de vânzare produse piratate de mare marcă.

Reducerea ar trebui să fie aşadar de 86% faţă de preţul normal pentru o astfel de geacă Moncler pentru ca oferta să fie autentică. Ce-i drept, doar preţul a dat-o de gol.

Vânzarea de fake-uri „rupe” internetul. Uite o listă făcută chiar de producător cu site-uri false.

Şi acum vine partea frumoasă, chiar ironică. Gecile originale se fac chiar în România şi pleacă la export în toată lumea. Chinezii le copiază şi ni le trimit şi nouă, că tot nu ne permitem originalul.
Şi uite ce idee mi-a venit. O să vă fac cunoştinţă cu managerul fabricii unde se fac gecile originale şi alte mărci celebre… Curând.

Ultimele articole

Articole recomandate

57 Comments

  1. Ioana… conform domnului George daca geaca nu este originala mai bine umbli dezbracata ca oricum vei face pneumonie. Toti care umbla cu haine de firma nu ajung la spital. Traiesc cel putin 100 de ani. Oare romanii stiu de ce cumpara anumite etichete?

  2. Daca doriti falsuri Moncler fabricate home made dupa o reteta de furaciune perfecta o puteri găsi la Maciu Piciu Bacău e acolo una care-si spune doamna Vasy.Are o retea intreaga prin care isi procura materiale si embleme originale Moncler .Le fabrica acasă si le vinde la toti fraierii.Emblemele si materialele sunt furate din Sonoma si din firmele satelit care produc ,,geci” Moncler in Bacău.Clientii majoritari fac parte din lumea care împarte si mentine siguranta si încrederea in tara asta.Din păcate.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.