Categorie: Ponturi

De pe care bulevard să cumperi făcături Moncler

Suferinţa de a-ţi dori lucruri frumoase, valoroase şi implicit scumpe se loveşte brutal de lipsa banilor. Mai ales la noi. Dar ambele probleme se rezolvă facil.

Fiţa momentului se numeşte Moncler. Vestele şi gecile lucioase fac furori în videoclipuri sau în club. Cel mai “must-have” al momentului costă însă de la 700 de euro în sus la reducere. Căutaţi pe net. Noroc că există vânzătorii serioşi precum magazinul cu pricina de pe Calea Moşilor, care prestează servicii profesionale de vânzare produse piratate de mare marcă.

Reducerea ar trebui să fie aşadar de 86% faţă de preţul normal pentru o astfel de geacă Moncler pentru ca oferta să fie autentică. Ce-i drept, doar preţul a dat-o de gol.

Vânzarea de fake-uri “rupe” internetul. Uite o listă făcută chiar de producător cu site-uri false.

Şi acum vine partea frumoasă, chiar ironică. Gecile originale se fac chiar în România şi pleacă la export în toată lumea. Chinezii le copiază şi ni le trimit şi nouă, că tot nu ne permitem originalul.
Şi uite ce idee mi-a venit. O să vă fac cunoştinţă cu managerul fabricii unde se fac gecile originale şi alte mărci celebre… Curând.