De ce desfacem laptop-urile? – Lenovo Legion Y7000

De ce nu ne putem abține să desfacem un laptop? Ei bine, primează curiozitatea lui Radu în primul rând. E obișnuit să stea cu mâinile adânc înfipte într-un computer dar ne interesează și pe noi cum este construit. Ne interesează în primul rând dacă are suficient spațiu și posibilitate de upgrade la interior, și dacă sistemul de răcire este suficient de bine construit cât să nu limiteze viteza laptop-ului. Știm cu toții ce se întâmplă cu laptop-urile foarte subțiri și teoretic foarte performante. În practică, acel laptop se va încălzi repede și procesorul va fi limitat undeva la 75%, ba chiar și placa grafică în multe situații.

Așadar, nu vrei să cumperi un laptop cu niște specificații bune pe care să le folosești la maximum 75% din capacitatea lor, nu? Din fericire acesta nu este cazul lui legion Y7000, laptop-ul pe care îl avem astăzi la review.

Lenovo Legion Y7000 nu este cel mai arătos laptop. Ba chiar,  la prima vedere nimic special. Mai ai puțin și îl confunzi un ThinkPad, știi tu, laptop-ul acela pentru corporatiști. Surpriza vine după ce îl deschizi, îl folosești, și realizezi că merită din ce în ce mai mult investiția. Mai ales dacă l-ai prins la vreo ofertă de Black Friday.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.