De ce are nevoie o periuță de dinți de Bluetooth

Știam că știi asta, și eu știam. Recunosc, nu folosesc acasă o periuță de dinți cu aplicație, are doar motor. Electric desigur. Personal nu am văzut utilitatea unei aplicații însă după ce am pus mâna pe un Philips Sonicare DiamondClean Smart (da știu, un nume foarte lung) mi-am dat seama că poate greșesc. Cineva și-a dat interestul foarte mult și există niște inteligență acolo.

În primul rând periuța are un accelerometru și un senzor de contact, de atingere. Își dă seama când o iei în mână și pornește automat. Apoi, există și un giroscop care știe în fiecare moment poziția ei în timpul periajului. Mai apoi, avem și un senzor de presiune cu ajutorul căruia aplicația îți spune dacă apeși prea mult sau prea puțin. Și ca să fie pachetul complet, recunoaște și toate cele patru capete diferite cu care vine în pachet. Unul pentru periajul zilnic, altul pentru masarea gingiilor, altul pentru albirea dinților (puțin mai agresiv) și unul special pentru limbă.

Da, există și așa ceva. Nici eu nu știam că trebuie să îți periezi limba până nu mi-a spus medicul stomatolog. Acolo se adună cele mai multe bacterii și de acolo vine și respirația pe care nu și-o dorește nimeni.

Apropo, are cel mai cool pahar de încărcare wireless prin inducție. Un pahar de sticlă pe care îl așezi pe suport și poți să îl uiți acolo.

Acum, revenind la aplicație, este bine gândită. Îți poți trece acolo anumite zone în care de exemplu ai probleme cu dinții, îți aduce aminte să folosești ața dentară după terminarea periajului și de asemenea să te clătești cu apă de gură. Sunt lucruri mici la care nu te gândești însă este nevoie de cineva, sau ceva să îți amintească. Asta ca să ajungi mai târziu în viață într-un cabinet stomatologic.

A, să nu uit de tocul de transport care seamănă cu o boxă wireless. Are suport pentru periuță, două capete și mai încarcă și periuța direct prin USB. Dacă cumva ai plecat în grabă în delegație.

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Salut. Multumim pentru unboxing si review.
    Trebuie mentionat ca capetele de periuta de dinti, trebuiesc schimbate la un anumit interval de timp. Dupa un anumit timp, perii de pe periuta se uzeaza si numai isi fac treaba.

  2. Videoclipul, recenzia, exceptionala, dar absurditatea pana unde merg companiile in zilele astea este culmea. Daca am ajuns sa nu ne putem spala pe dinti fara aplicatie pe telefon si fara sa dam 200£ pe o perie de dinti, din punctul meu de vedere, suntem foarte rau.

  3. Cred ca uneori companiile exagereaza! Nu ma vad, sincer la baie dimineata uitandu-ma in aplicatie in timp ce ma spal pe dinti! :))))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.