DE AICI VIN HUSELE TALE – În vizită la GSMNET

De aici vin toate husele, accesoriile, bateriile externe, cablurile cu afișaj LED, componentele electronice folosite la reparațiile telefonului tău și multe alte accesorii pentru telefoane mobile și nu numai. Bine, nu toate, însă o mare parte din ele pleacă în fiecare zi de la Constanța de la sediul GSMNET.

Spoiler alert, nu ne-am plimbat cu drona prin hală pentru că erau prea multe componente mici și fragile și nu voiam să stricăm ceva pe acolo. Bogdan însă ne-a prezentat tot sediul lui de operațiuni, depozitul și chiar pe inginerii software care se ocupă atât de site cât și de aplicațiile pentru mobil. Cea pentru iOS este gata, vine și cea pentru Android în curând pentru că nu este doar o simplă portare a site-ului ci o aplicație nativă.

Am fost cel mai surprins de acest lucru, faptul că au nu mai puțin de 10 programatori și nevoie de încă 10. Nu au glumit când au spus că se vor extinde și mai mult și abia aștept să văd ce urmează. Însoțește-ne în plimbare în clipul de mai jos. A ieșit mai fain decât ne așteptam și noi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.