Categorie: GADGET

DANIEL ”SCRIE” VIRUȘI DE LA 4 ANI – #IGDLCC E20 #PODCAST

Ai citit bine, da, Daniel Bențe scrie viruși de când avea patru ani. Și îi testează pe computerul său personal. Acum are 11 ani, și abia așteaptă să facă 12 pentru a se putea juca jocuri cu rating PG12.

Am avut surpriza și plăcerea de a vorbi în Cluj cu un băiat mai deștept ca mine, și mă mândresc spunând asta, pentru că de la fiecare om mai deștept ca mine pot învăța atât eu cât și voi mult mai multe.

Daniel Bențe este un băiat cu o foarte are pasiune pentru matematică și informatică. Este la o vârstă la care vrea să învețe atât de multe lucruri și îl apreciez pentru asta, mai ales pentru că nu îmi aduc aminte cum eram eu la vârsta lui. Cu siguranță nu făceam programare și nu urmăream cursuri despre matematică în limba engleză. Face acest lucru pentru că a realizat că la școală nu are ce să învețe, pentru vârsta lui. Nu are de unde altundeva să își ia informația de care are nevoie decât de pe internet, și îi mulțumesc că face acest lucru. Atât lui cât și părinților lui.

Daniel are de asemenea o preconcepție despre școală, una pe care o avem cu toții. Că trebuie să o faci, pe toată, ca să ajungi departe. Să zicem că nu sunt în totalitate de acord. Da, poți învăța multe lucruri și de la școală, însă nu învăța pentru note, ci pentru experiență. Și dacă vezi că nu ai de unde învăța mai multe despre domeniul care te pasionează, caută pe internet.