Dăm faliment sau ne schimbăm viața în 2021? Cristi Onețiu – #NEW #IGDLCC E086

Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor antreprenorilor în 2021, mai ales după un an complicat ca 2020. Nu e târziu să faci o schimbare și nici nu este o rușine să admiți că business-ul în care ai investit nu mai funcționează, nu mai produce decât datorii și e timpul să renunți la el. Da, este poate singurul mod prin care te poți întreține, pe tine și pe familia ta, însă dacă ești tot timpul pe minus nu poți să vii cu bani de acasă la nesfârșit. Vorbesc aici la nivel teoretic desigur, însă mă adresez tuturor celor care se știu în imposibilitatea de a își plăti facturile de prea mult timp. E momentul pentru o introspecție.

De aceea este Cristi astăzi alături de noi, să ne vorbească despre succes dar și despre eșecuri, și despro un mod diferit de a face business, cu o implicare minimă în acesta, și cu o încredere mai mare în oamenii cu care lucrezi. Vede lucrurile altfel pentru că este trecut prin multe, este mai pragmatic și asta te poate ajuta și pe tine.

Mă bucur că începem anul cu o astfel de discuție și te invit să îți iei o oră și jumătate din timpul tău ca să îl asculți sau să îl vizionezi. Sunt sigur că vei avea ceva important de învățat de la Cristi Onețiu, la fel ca și mine.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

 1. okay start again-
  Howdy George-
  It would be Gr8 if you keep this private–that is, you may share info with your folks but keep this out of the public-
  With all this being said–
  (un pic de periutza dar pe cinstite): M-am uitat pe interviurile tale shi pe altele pe youtube
  Foarte bine facute, shi ma bucur mult sa vad ca mai exista shi oameni istetzi shi civilizatzi prin Rumania, asta pe linga avalansha de oameni de plastic/carton/kokalaress/bombarderos/combinatores
  Now back to the core:
  **It is hard to make predictions, especially about the future** said Yogi Berra
  Sunt **known unknowns** etc
  Despre cicluri etc tzi-ash recomenda Martin Armstong, Peter Turchin (google it)
  Ar mai fi multe de spus, dar ma tot omoara asta cu **I’m not a robot**
  Final: jnaponezul-hamerekan Robert K. cred k a detectat onestitate/naivitate dar a avut dreptate
  Numai bine-
  A.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.