Dacia nu vrea sa vândă Sandero prin „Rabla”


„Cine doreşte să cumpere un model Dacia prin programul de înnoire a parcului auto, să aleagă un Logan”. Este declaraţia şoc a reprezentanţilor Dacia Renault. Aceştia mi-au confirmat că proaspătul lansat Sandero nu va fi disponibil pentru vânzarea cu reducere de 3.000 RON de la stat, din simplul motiv că Dacia nu vrea îl vândă aşa ieftin. Pentru că se aşteaptă să spargă din nou recordurile de vânzări, Dacia aplică aceeaşi tactică ca în cazul Logan-ului. „La ce să dăm reduceri, pachete promoţionale de opţiuni sau service mai ieftin? Că tot se vinde.” Aşadar din cele 3.199 de unităţi aprobate pentru programul de înnoire a parcului auto, alocate Dacia, nici una nu poate fi folosită pentru cel mai nou model, Sandero ci pentru susţinerea vânzărilor pentru Logan, un model intrat deja într-o uşoară stagnare pe piaţa românească.

Ultimele articole

Articole recomandate

23 Comments

 1. romania inedit iti explic simplu …. pt ca exista in tara asta romani care considera ca e mai bine sa ai tu masina de noua sa stii tu cum ai mers cu ea… si toate cele decat sa ia ceva sh mai performant si mai bun intr-un final…. intrebarea mea pt multi soferi de logan a fost una simpla: cati km conduci intr-un an??
  R: 15000 (si asta maxim) moment in care ii explic .. vezi ca in astia 15mii bagai intr-un sh mai putini bani decat in a ta(conditia era sa fie ok sh-u’)
  2. Toate masinile SH sunt intoarse la KM
  3. Vreau sa am intretinere ieftina (asta la mandrii posesori de logan)
  4. Majoritatea celor care gandesc in felul asta nu iau in calcul ca masina ai va trebuii vanduta… si daca merita cumva chinul…

 2. Lasati vrajelile cu Sh-ul. Daca nu ai bani mergi pe masina noua si gata. Va garantez eu ca in orice masina noua in 2-3-4 ani bagi de 10 ori mai putni bani decat bagi intr-una sh. Poate pentru unii nu e asa importanta masina, isi doresc doar sa nu aiba probleme cu ea. Cu tot respectul pentru tehnologiile opel, ford etc insa sunteti dusi cu capul daca credeti ca intro masina cu 100-150.000 de km bagi in 4 ani mai putini bani decat bagi intrun logan. Cu putin noroc poti sa nu bagi niciun ban in logan! Loganul meu are 65k de km si am schimbat doar un rulment in afara de consumabile. O revizie normala la dacia e 3-4 milioane. la ford cat e? de la 7 in sus. Distributia la logan a fost 9.5 milioane cu tot cu revizie si placute de frana. Ia interesativa doar kitul de distributie cat e la o masina straina (in special una diesel, unde doar piesele sunt peste 15 mil).

  E adevarat nu sunt nebun sa compar loganul cu ford sau alta marca la capitolul confort, dotari etc. Insa trebuie sa recunoastem ca pentru o MARE parte din romani, loganul este IDEAL.

 3. sandero chiar este o masina dragutza si buna insa voi fratilor nu apreciati,dati bani pe jafurile germanilor aia scapa de ele si da la prostii de romani una e masina noua alta cea adusa din germania cine stie ce au facut aia acolo cu ele bafta

 4. Am un logan la munca 35000km, si ia sarit vopseaua de pe aripa absolut degeaba – fara sa fie atinsa. Nu cred ca merita un logan sau sandero ~8000Euro si sa-ti rugineasca in vreo 6 ani. Ca si motorizare eu cred ca sunt k, problema este la calitatea caroseriei.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.