VIDEO Dacia Lodgy – Mama Dolores!

Mai ţineţi minte când a apărut SuperNova? Un fel de S în coada Iphone-ului 4 de atunci (Dacia Nova). Era senzaţie, şoferi bucuroşi că aveau maşina perfectă: preţ de Dacie şi motor franţuzesc. Atunci n-au mai ținut cont că se aflau la volanul unui autoturism ieftin. Gândirea celor de la Dacia nu s-a schimbat, reţeta a rămas aceeaşi şi iată că şi în 2012, Lodgy duce tradiţia mai departe.

Însă, românii s-au scumpit odată cu intrarea în Uniunea Europeană. Cu aer occidental, mulți au spus pas Loganului și au preferat altceva. Șezutul românilor s-a mutat din 1310 în Golf. Au avut de câştigat băncile, nu şi economia românească. Însă micul Logan a trecut testul pe care mulţi îl credeau picat de la început. Câte taxiuri aţi văzut cu peste 300 de mii de kilometri care încă mai aleargă vijelios prin Bucureşti?

A venit şi Sandero… Însă deja ceilalţi producători

s-au adaptat la piaţa schimbată de micul producător de la Mioveni. A urmat Dusterul, care a redat bărbăţilor categoria SUV-urilor mici. La scurt timp, crossover-ul de Mioveni a devenit cel mai bine vândut model Dacia. Şi iată, în 2012 şi Lodgy, un monovolum la preţ de Volkswagen Polo. E frumos şi e mai mare decât o garsonieră din ansamblurile rezidenţiale de la Glina. Ai dotări ok, confort de maşină spaţioasă şi nu o să ai stresul ratelor pe următorii cinci ani.

Sharan, Galaxy ori Grand Scenic sunt autoturisme de două ori mai scumpe. Gândeşte-te, oare merită diferenţa? Lodgy e un best-buy. Un african cu mâna de lucru ieftină.

Ultimele articole

Articole recomandate

66 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.