FOTO – Dacia Lodgy are bord!

Nu știu cum se face că toate pozele spion cu Dacia apar prima dată pe tot felul de site-uri obscure de prin Franța. Mulțumesc amicilor de pe daciaclub.ro că mi-au atras atenția cu privire la o nouă ”scăpare” menită să ne facă să vorbim despre Dacia Lodgy. O să vorbim pentru că mă interesează Lodgy, iar bordul era un punct sensibil după ”succesele” din Logan și Duster.

Este un pas real înainte. Butoanele adunate de pe 5 alte modele par mai bine legate pe planșa de bord. Aceleași guri de aerisire, butonul de avarie și închiderea centralizată sus, însă sistemul audio este primul efort de a face un bord în pas cu vremurile. Deși arată ca modelele de acum 8 ani la mărci serioase, va fi suficient pentru un post de radio care să bâzâie pe fundal în timp ce vorbești la telefon prin trafic. Sus pe bord se vede un capac pentru un spațiu de depozitare.

Și butoanele cu aspect cromat de la aerul condiționat sunt ceva mai arătoase. Jos avem două suporturi pentru pahare și un mare băț pentru schimbarea vitezelor.

Scaunele sper că sunt ceva mai bune decât cele de pe Logan, iar tapițeria arată mai bine. Pare a fi texturată și de o calitate ceva mai bună. Pe ușă plasticul a primit vreo două culori diferite.

În ritmul acesta, Lodgy s-ar putea să mă convingă să o fac mașină de familie. Mai rămâne să văd prețul, lista de opțiuni de siguranță și mai ales motorizările. Deși mă aștept la aceleași 1.5dci și 1.6 benzină, ambele în diferite variante de putere.

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

  1. Eu sunt de parere ca cei ce critica Dacia,asa ca are nu stiu ce fel de plastic, sunt niste cocalari tipic, din cei cu bmwe din anii 90, cu numere de bulgaria, sau alte acareturi audi, mercedes! Eu nu am auzit un posesor de S klasse, sa critice Dacia ca are plastice gri sau tari! Vorbesc in viata reala ,nu forumuri, din contra unii au si logane! Este absolut normal, daca devii potent financiar sa vrei masina premium, toti am vrea sa calatorim in rolls royce, dar ne limitam la ce putem! Nu pot zice ca sunt fan Dacia, dar daca ar fi sa imi iau o masina avand o suma fixa, as alege fara dubii Dacia, mai ales stiind ca 3-5 ani nu vei avea probleme majore cu ea, sau chiar mai mult! Statul in loc sa puna taxe pe poluare si alte nebunii, mai bine ar face ceva cu multitudinea de bronzati, si cei care ii imita si al lor bmwee de bulgaria!

  2. cd playerul seamana cu cel de pe focus 2, iar plasticul de pe bord e asemenea unei masini fabricate-n china. elementele cromate sunt de toata jena.
    interiorul loganului arata de 100 de ori mai bine.

  3. Cand vedem un drive test cu Lodgy?Poate reusiti sa prindeti un Laureate cu GPS si toate optionalele, si daca mai are si nou 1,2 tCe 115 ar fi extraordinar .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.