Dacă ai timp de iarbă verde…

Un mesaj de la o prietenă dragă. Cum eu prestez ştiri în week-end vă pasez invitaţia. Satisfacţie garantată!

Va scriu cu rugamintea de a sprijini o actiune la care eu tin foarte mult, pe care am sprijinit-o si noi, anul trecut si care ..iata…continua. Este vorba despre ecologizarea zonei din Piatra Craiului „Canionul 7 scari”, o zona superba dar care cade prada „hunilor ‘ de turisti, de fiecare Paste, 1 Mai, etc… Cu siguranta, Catalin stie despre ce este vorba si poate si voi.. Mai ales tu, George pentru ca esti din Brasov!
Pe 16 Mai, ONG-ul „Floare de Colt” organizeaza o mare actiune de voluntariat pentru ecologizarea zonei.
Rugamintea mea este sa-i sprijiniti si voi mediatic, pentru ca autoritatile din Brasov sa „deschida urechile”, pentru ca oamenii care viziteaza zona sa invete s-o respecte si pentru ca „Floare de Colt” sa-si faca auzita actiunea.
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre actiune, va stau la dispozitie si, oricum, va las numarul de telefon al „mentorului” acestei desfasurari de forte, o doamna foarte draguta care de cativa ani se bate ca aceste lucruri sa se intample: Micaela Jugravu, 0722.357.155. Ea stie tot, organizeaza tot, poate tot!

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Salut. Canionul 7 Scari se afla in masivul Piatra Mare langa localitatea Timisul de Jos. Ecologizarea se va face cu ocazia Zilelor Canionului. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul celor de la Floare de Colt. O zi buna!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.