Dă-ţi copilul cu YAK-ul!

Pe 31 mai, de pe la ora 11.00, va fi un prea-frumos miting aerian pe aerodromul de la Clinceni. Este organizat de Aeroclubul României, care serbează astfel Ziua Copilului. Vorba aceea: Orice scuză este binevenită ca să ne mai dăm puţin cu avionul.

Dar pentru că zburătorii sunt şi ei taţi sau mame, au un cadou pentru copiii care vin la Clinceni pe 31 mai. O zi a porţilor deschise. Adică vă puteţi urca odraslele la manşa avioanelor de acrobaţie, iar piloţi precum Dan Grigore, Dan Postolache sau Cătălin Prunariu (fiul lui Dumitru Prunariu) le vor arăta ce fac butoanele şi beculeţele.

Ca să vă daţi interesanţi le spuneţi uite un Extra 300L din lotul naţional de acrobaţie. Poate face orice fel de giumbuşluc în aer. Sau uite, mamă, YAK-ul 52. Este un prototip românesc la fel de deştept. Uite, tati, Wylga care trage aeroplanele şi tot aşa.

Cu ocazia asta o sa daţi pe spate când o să aflaţi că ăia mari care nu s-au trezit să vină la miting puteau să se înscrie la cursuri gratuite de paraşutism. Daca ai intre 16 si 21 de ani, te poti inscrie gratuit la cursurile de parasutism organizate de aerocluburile teritoriale din Arad, Oradea, Iaşi, Braşov, Cluj, Satu-Mare, Ploieşti, Suceava, Tîrgu-Mureş, Craiova, Baia Mare, Deva, Sibiu şi Piteşti.

Pentru detalii, sunati la Aeroclubul României din B-dul Lascar Catargiu, nr.54, Sector 1 BUCURESTI, tel/fax: 021-3123619.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. buna carmen.as dori sa te inrteb ce pot face k sa slabesc pana la nunta?am 21de ani,1,66inaltime,si 87kg.m am saturat de aspectul meu am ajuns sa fiu ceea ce mananc,si vad cum toti rad de mine.ajuta ma te rogsa fiu mai slaba si sa fiu mai ambitioasa!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!1vreau k viitorul meu sot sa se mandreasca cu mine!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.