Da, iar am venit cu gadget-uri din SUA, dar cu un scop!

Nu știu dacă știți dar aveam ceva probleme cu stabilizatorul nostru de imagine, acel Feiyu A2000 pe care l-am prezentat mai demult. Am ajuns la o decizie comună că nici unul dintre noi nu este suficient de încăpățânat să îl facă să meargă după ce am citit multe review-uri și comentarii pe forumuri. Concluzia este că are niște limitări serioase. De la greutatea unui Panasonic GH5 cu tot cu receptor de lavalieră, sau fără, la imposibilitatea gimball-ului de a putea fi rotit fără să dea zeci de erori. E bun, dar nu pentru ce aveam noi nevoie. E bun pentru mișcări mai liniștite, și pentru camere mai mici.

Am primit așadar la review noul model, Feiyu AK4000. De două ori mai puternic, mai mare, mai solid, și cu tot cu accesoriile cu adevărat importante, adică modulul pentru focus și bara de stabilizare din fibră de carbon. Și am vrut să îi facem review înainte să fug spre aeroport, la întoarcere din state. După ce am plecat eu însă, partea cu ”Radu vă va arăta niște imagini spectaculoase din Vegas” nu ne-a ieșit. Modelul primit de noi, probabil primul ieșit de pe linia de producție fără intenția de a fi revândut, avea deja un pin îndoit. Și vibra ca apucatul când îl porneai. Așadar, l-am transportat cu grijă până în țară unde le-am explicat problema celor de la fabrică.

Răspunsul a venit imediat, sub forma unei note de transport pentru piesa respectivă. Posibil ca cei de la Feiyu să fi știut de problemă și contactul nou primit să fie și mai rezistent ca cel inițial. Dacă aveți așadar probleme similare cu un AK4000, trimiteți un mail la adresa de contact de pe site și vă vor rezolva problema.

Piesa a ajuns repede, am schimbat-o și noi la fel de repede și l-am pus la treabă. Momentan ca să vedem ce poate, pentru ca apoi să îl comparăm cu Ronin S, a cărui ”mini-copie” este de fapt. Și una reușită. Îl vom pune la treabă în săptămânie ce urmează și revenim cu impresiile noastre, după ce alergăm cu ele pe stradă și prin parc. Păi, le testăm sau nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. George, te-aș ruga sa faci un review la Honor Play. Mi se pare interesant device-ul și nu știu ce sa eg dintre el si Mate 20 lite. Te apreciez mult esti genial, Mulțumesc si spor in continuare!

  2. Salut, ati putea face un efort pentru un abonat? Pe scurt, asi vrea sa faceti un review la huawei matebook x. Stiu ca nu se gaseste la noi dar…..cine stie poate reusiti sa faceti rost de unul pentru teste. Mi-ar placea sa il vad testat de voi pentru ca sunt si fanboy huawei.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.