„Cuvântul cu Ț” vorbește despre NOI. Ana Maria Ciobanu – #IGDLCC E0132

Cuvântul cu Ț vorbește despre noi. Da, mă refer la ”țigan”, și oricâte ghilimele aș pune în jurul lui tot nu vor fi suficiente să ștergem cu buretele istoria rasismului pentru acest popor. Au trecut mai bine de 30 de ani de la problemele grave ale societății, și e timpul să aruncăm o privire în urmă cu 300 de ani, și chiar mai mult de atât, la nedreptățile noastre ca popor.

”Vorbim astăzi cu Ana Maria Ciobanu, reporter la Decât O Revistă, care scrie despre echitate socială și este co-gazda podcastului mame în care explorează dansul complicat pe sârma dintre maternitate și carieră. Proiectul de care e cel mai mândră e Satul Mădălinei, o serie audio despre cât de complicat este să te lupți cu sărăcia transgenerațională, oricât de bine intenționat ești. Articolul cu care i-a fost cel mai greu e Frica era aici și înainte. Când îi rămâne timp și are cu cine să lase copiii, se cațără pe munți sau e pasager pe motor spre o plajă pustie. Primul ei job a fost de clovn.”

La o astfel de descriere nu mai ai ce să adaugi, decât vreo două ore de răbdare și să nu te superi pe ce vei auzi din momentul în care dai play acestui podcast. Audiție sau vizionare plăcută!

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.