CURIOSITY 96 – Țeapa Black Friday! Android12 Samsung, Netflix Games, OnePlus ia foc, Eclipsa de lună

Ne plac promoțiile, reducerile și super ofertele. Suntem oameni, ne bucurăm la lucruri mărunte, mai ales când știm că am muncit mult pentru banii pe care îi dăm la schimb. Avem și așteptări pentru că de 11 ani de când există Black Friday în România, o sărbătoare pur comercială venită din SUA, ne-am luat gadget-urile pe care le vânam la cel mai bun preț posibil. În trecut făceam liste și pentru prieteni pentru că erau stocuri mici, și număram cu grijă banii în fiecare lună de noiembrie.

Acum te uiți pe site-uri în dimineața de Black Friday și îți aduci aminte că ce ai pus în coș are același preț ca și acum trei luni. Doar că acum scrie PROMO pe etichetă. Black Friday nu va mai fi niciodată ”ce a fost”, mai ales într-o pandemie globală undestocurile de electronice sunt limitate de numărul mic al cipurilor. Acum stăm cu toții în casă pe telefon, pe laptop și pe tabletă, iar în ultimii 11 ani acestea au devenit din ce în ce mai ieftine.

Lucrurile se vor schimba în viitor. Nu o să îți mai cumperi telefon în fiecare an ci o dată la doi, sau trei ani. Îți vei da seama că nu e atât de important să te lauzi cu noul iPhone, an de an. Chiar dacă Apple va scoate unul primăvara și unul toamna. Vei înțelege că cei 10 lei puși la saltea, mâine sun 9.99, peste două luni sunt 9.5 și peste un an vreo 7. Inflația, criza, și toate celelate aspecte ale economiei capitaliste ne vor face să ne gândim de două ori pe ce dăm banii și de ce nu e sănătos să consumăm la nesfâșit. Asta este realitatea, și despre ea vorbim astăzi în Curiosity 96, cel puțin jumătate de oră. Vizionare plăcută și să ne vedem cu bine!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.