CURIOSITY 90 – Trending? iPhone 13, Facebook Minte, HACK Apple Pay, Numere Verzi, Loteria Vaccinării

Bine te-am regăsit la o ediție exemplară Curiosity! Am ajuns la episodul 90 și cu siguranță până la finalul anului batem recordul de 100 de episoade iar pentru asta vă mulțumim că ne vizionați și ascultați în fiecare sâmbătă dimineață!

Avem multe știri astăzi din toate domeniile și începem cu informații despre ce am mai testat noi în ultima vreme, adică toată suita de iPhone 13 lansată recent împreună cu noile iPad-uri. Vom avea clipuri dedicate pentru fiecare și l-ați văzut deja pe primul dintre ele.

Trecem apoi la televizoarele de la Motorola pe care nu le vom găsi la noi în țară, povestim puțin despre Sony Vaio și despre tastatura super cool de la Logitech MX Keys Mini și nu recomandăm decât pentru amuzament roboțelul de la Amazon, un fel de Alexa pe roți. Xiaomi este în vizorul Lituaniei și Germaniei legat de securitatea și protecția datelor și vine cu un comunicat tare aiurea iar USB-C ajunge la versiunea a 4-a cu suport pentru încărcare la 240W și specificații mult mai clare.

Am pus mâna recent pe GoPro Hero 10 Black și vom testa și noi dacă poate filma mai mult de 25 de minute, Huawei are probleme până și el cu stocurile de cipuri iar Apple Pay poate fi hăckuit.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.