CuriosITy 82 – Cursa Spațială, WIN 11 pe telefon, LG QNED, Tesla de 25K EUR, Gaz pe Marte

Bine te-am regăsit la o nouă ediție de CuriosITy, cea mai importantă emisiune de știri din Tehnologie, Spațiu și domeniul auto. Avem astăzi o mulțime de subiecte, unele mai controversate decât altele și începem cu un mic disclaimer pentru review-ul la Sony Xperia 1 mark 3, cel testat de noi în urmă cu câteva zile.
Apropo, episodul nostru începe de la minutul 9:48 dacă nu te interesează promo-urile de la începutul emisiunii. Vorbim destul de mult despre Microsoft, însă pe bună dreptate, apoi vă povestim ce urmează să mai testăm, despre televizoare Samsung și LG cu tehnologii noi, despre cel mai ieftin telefon cu Android din lume la care nu îi știm prețul și avem și câteva produse pe care nu cred că le vom avea prea curând la noi în România cum ar fi laptop-ul de la Xiaomi și chiar tablete și laptop-uri de la Lenovo.

Voorbim desigur și despre spațiu, și cum a devenit o cursă între CEO pentru că și Richard Branson de la Virgin Galactic și Jeff Bezos de la Blue Origin se grăbesc să ajungă mai repede în spațiu, dar și despre faptul că avem gaz metan pe Marte și nimeni nu știe de ce.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.