CuriosITy 80 – LG Gram 16, Galaxy Z Fold 3, Windows 11, Telefon Leica, Sateliți din lemn, Polestar 3, Honor cu Google Play

Bine te-am regăsit cu o nouă ediție CuriosITy, plină de știri interesante discutate și comentate. Primul punt pe ordinea de zi este LG Gram 16, acel laptop pe care ni-l doream să îl testăm de multă vreme, și ce să vezi, va fi disponibil și în România. Revenim cu un review în câteva zile, dar până atunci este cel mai subțire și mai ușor laptop cu ecran de 16 inci, doar 1.18 Kg.

Continuăm cu știrile despre viitorul Samsung Galaxy Z Fold 3, avem și niște randări drăguțe iar dacă vor fi respectate ne vom alege din nou cu cel mai bun telefon pliabil de pe piață. Mai avem ceva confirmări neconfirmate despre Apple MacBook cu M1X sau M2, acel MacBook Pro de 16 inci pe care ni-l dorim cu toții. Stai liniștit, nu vom pune mâna pe el decât în toamnă, chiar dacă va fi lansat mai repede.

Honor, brandul de telefoane construit și vândut de Huawei va primi certificarea din nou pentru serviciile Google Play. E o veste bună chiar dacă nu știm ce telefoane vor permite instalarea aplicațiilor și serviciilor de la Google, dar după cum îi știm noi pe cei de la Honor sigur vor avea o variantă foarte similară cu P50, un Honor 50 și un Honor 50 Pro.

Avem imagini cu Windows 11 în timp ce eu mă chinui să instalez acea versiune Beta pe unul din laptop-urile de pe aici. Arată bine, mai bine decât mă așteptam și prea similar cu MacOS.

În alte știri, Leica lansează și ei un telefon cu o super cameră cică, care arată leit cu un Huawei Mate 40 Pro. Și la ecran, și la modulul de camere, și la dimensiuni. Prețul va fi însă pe măsură în Japoina momentan, echivalentul la 1700 de dolari. Sunt curios ce oferă de acei bani sau e doar un telefon ”de brand”.

Vorbim și despre reclamele în VR, dar și despre boxele de tip tablou de la IKEA. Sunt cool, și chiar îmi doresc unul  la test, sunt tare curios cât de bine se aud mai ales că au colaborat din nou cu Sonos pe partea de audio.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.