CuriosITy 73 – Galaxy S21 FE, Pixel 5a, Probleme Globale, Racheta Chineză Defectă, Dacia Spring

Bine te-am regăsit la o nouă ediție continentală CuriosITy, adică amândoi suntem pe același continent, e corect? Astăzi mai tragem câteva semnale de alarmă legate de încălzirea globală pentru că avem vulcani care erup de mai bine de o lună și jumătate în Finlanda, ghețarii se topesc mai repede decât se aștepta cineva, ca să vezi și chinezii sunt atât de grăbiți să lanseze rachete în spațiu încât le trimit cu tot cu schelele de la lansare. Da, ai citit bine, urmează să cadă pe pămâmt bucățile de la suportul de lansare al ultimei rachete chineze, cu o greutate totală de 21 de tone. Sper să vină pe bucăți pentru că altfel ne trezim din nou cu o eră glaciară.

Apple promite securitate mai mare pentru utilizatorii de iPhone, însă puțin cam târziu, nu? Au avut 14 ani la dispoziție să împartă datele cu toată lumea iar acum dintr-o dată sunt cei mai corecți. Între timp se vor lupta cu Uniunea Europeană într-un procest anti-trust care poate fi mai sângeros decât cel din Statele Unite. În aceeași ordine de idei, ar trebui să îți poți repara telefonul atunci când se strică, la fel și orice electrocasnic și să nu fii obligat să îți cumperi unul nou doar ca cel care ți l-a vândut să mai facă un profit.

Instagram, Facebook, Twiter și chiar Slack atacă domeniul lui Clubhouse și vor lansa în curând variante doar audio de comunicare. Ne întoarcem la origini că tot stă lumea cu camera oprită în timpul conferințelor.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.