CURIOSITY 67 – OnePlus 9, S21 FE, Viruși pe Android, Jocuri Gratis, Greșeala VW, Vibratoare, Google

CuriosITy 67 este aici, avem noi știri din tehnologie și domeniul auto unde vorbim desigur despre multe mașini electrice. Nu vă supărați pe noi, chiar sunt importante.

Începem cu OnePlus 9 și 9 Pro care se vor lansa pe 23 martie la ora 17:00 și veți găsit tot aici pe canal un prim contact cu ambele variante. Ah, nu am spus că e vorba de două telefoane, și chiar și un ceas ce urmează să ajungă la noi în curând. Andrei Brătucu a făcut un comparativ super tare cu cel mai performant telefon de top și cea mai bună cameră compactă de vacanță. Ghici cine a câștigat. Avem ceva vești despre Samsung Galaxy S20 FE și Intel are o campanie de marketing genială unde îi atacă desigur pe Apple.

Urmează apropo o știre despre cum vibratoarele uriașe reușesc să producă energie electrică și câteva idei despre cum a fost salvat SpaceX la începutul companiei. Google are pe rol un proces de cinci miliarde de dolari pentru Incognito Mode și ASUS ROG Phone 5 nu este cel mai rezistent telefon de departe. Deși ar trebui să fie având în vedere ce bătaie va lua pe parcursul vieții sale de la un gamer.

PlayStation dă jocuri pe gratis iar Nintento crește prețurile substanțial la jocuri și la cea mai populară consolă a lor, Nintendo Switch. Între timp Vokswagen crede că România este o mare Mare Neagră. Mai e ceva de spus? Cred că încheiem totuși săptămâna într-o notă pozitivă cu Toyota Aygo X, cea mai cool mașină electrică de oraș.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.