CuriosITy 65 – Zombie și Apocalipsa, Sony Alpha 1, S21 FE, DJI FPV, iMac cu M1, Hackeri Chinezi

Bine te-am regăsit la o nouă ediție CuriosITy unde dezbatem câtă mâncare și apă plată avem în debara în caz de vine o apocalipsă cu zombie. Serios, americanii se pregătesc de mult pentru așa ceva, există chiar un site al guvernului cu tot ce trebuie să faci în caz de ne transformăm în zombie. Bine, nu noi, vecinii noștri că noi credem că suntem invincibili.

Apoi trecem la știri mai puțin interesante despre ce se întâmplă în Islanda unde un vulcan se pregătește din nou să erupă. Mai ții minte ce s-a întâmplat în 2010? Parcă a fost acum o viață, nu?

Hai să trecem la lucruri mai interesante cum ar fi podcast-ul pe care l-am făcut împreună cu MIhai Morar, bine, el cu mine, și apoi vorbim despre cea mai tare cameră lansată de Sony vreodată. Așa spunem de fiecare dată însă văd că Sony nu se lasă și vine cu funcții și capabilități noi pe noul Alpha 1.

Între timp, în altă emisferă Microsoft se luptă cu hackerii chinezi, DJI lansează o nouă dronă pentru pasionații de FPV și tot Microsoft vorbește despre Mesh, o soluție de realitate augmentată și realitate virtuală, interesantă mai ales pentru școli. Da, știm, la școală creta și buretele sunt încă instrumentul principal de educație. Eventual și rigla peste degete.

Mai avem știri interesante și despre monitoarele pe care le avem și cele pe care ni le dorim, mașinile care se încarcă în mai puțin de 20 de minute și despre segmentul nostru preferat din tehnologie în ultima vreme, crypto. Vizionare plăcută și un weekend frumos.

 

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.