CURIOSITY 62 – Metahuman, internet prin satelit, începuturile Tesla, Probleme PS5, Lucrezi de acasă?

Bine te-am regăsit la un nou epsiod CuriosITy, cu Marian de la București și cu mine din Bangkok-ul de sus. Adică de la înălțime. S-au întâmplat multe lucruri în această săptămână, avem multe știri proaspete și interesante, așadar, ia lângă tine cafeaua de dimineață și hai să ne distrăm împreună.

Începem desigur cu viralul săptămânii care ne dă o lecție despre cum nu trebuie să te porți atunci când ești într-o videoconferință. În apărarea avocatului cu pricina nu a fost vina lui, nu știa să folosească tehnologia. Vorbim apoi despre Xiaomi Mi 11, despre ecrane curbate și încărcarea Wireless de la distanță dar și despre viitorul Samsung Galaxy Z Fold 3. Marian reușește rapid să deturneze conversația la mașini, și o face foarte subtil combinând tehnologia și software-ul.

Audi lansează încă un bolid electric, foarte puternic, rapid, cu autonomie mare și la fel de bine finisat ca un audi A7. Mie tot nu îmi place atât de mult ca Tesla, deși recunosc, am vrut un Audi A7 la un moment dat. Știri noi despre Starlink, sistemul de sateliți al lui Elon Musk, din nou invitat special în cel puțin două subiecte din această emisiune, și terminăm desigur episodul cu știrile noi din crypto.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.