CuriosITy 61 – 5G în Thailanda, Casa plutitoare, Internet de la SpaceX, Clubhouse, Jeff Bezos,

Și această ediție este de asemenea specială, tocmai pentru că ne place atât de mult această emisiune. Am făcut-o mai lungă așa cum ați cerut și poftim, 80 de minute de noutăți din tehnologie, spațiu, și mașini, în fiecare sâmbătă.

Primul subiect pe ordinea de zi este viteza de internet din Thailanda, atât pe WiFi cât și pe 5G. Serios, am abonament de 5G făcut aici ”la capătul lumii” și merge mai bine decât internetul lui Marian. Și înainte să îi pice de tot. Căutăm apoi soluții de internet prin antene radio și ajungem să vorbim despre sateliții de internet ai lui Elon Musk. Se pare că Elon a devenit invitat permanent la noi în emisiune.

Vă arăt apoi unde am stat în junglă la o casă plutitoare timp de două zile. Fără internet, fără alți oameni, doar noi trei, natura și un cer atât de înstelat că nu o să îl uit niciodată.

Ne facem cont pe Clubhouse, cea mai interesantă platformă de socializare doar cu audio și vorbim și despre plecarea lui Jeff Bezos din funcția de președinte al lui Amazon. Se va concentra desigur pe Blue Origin, concurența lui Elon Musk și SpaceX. Și Jeff vrea să ajungă pe Marte cât mai repede.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.