CuriosITy 53 – iPhone Hăckuit, Google Spionează, Loterie PS5, Amendă Apple, Testăm Dacia Spring

Bine v-am regăsit la o nouă ediție CuriosITy! Am ajuns la ediția cu numărul 53, practic am început un nou sezon și tocmai de aceea ediția de astăzi este puțin diferită, o facem din picioare.

Bun, să trecem la știri! Începem cu un mesaj de la prietenii noștri de la World Vision și trecem rapid la noul procesor de la Qualcomm, cel care va motoriza telefoanele, tabletele și de ce nu și laptop-urile de anul viitor. Apple ia o amendă de doar 12 milioane de dolari, și nu eram ironic. Această sumă este o nimica toată pentru Apple, însă faptul că au ”greșit” în exprimarea referitoare la rezistența la apă a telefoanelor lor are un impact mai mare decât amenda plătită.

Google își spionează angajații, nimic nou aici, știm deja că toate companiile mari fac asta însă unii treg pragul bunului simț. Și Amazon face asta de ceva vreme și există destule dovezi în acest sens. Vom avea noi căști de la Samsung, Galaxy Buds Pro. Momentan știm doar cum arată însă le vom vedea cu siguranță în curând și în magazine.

Germania și Huawei sunt prieteni buni mai ales pe rețelele de 5G, iar Huawei AppGallery este disponibil de pe orice dispzitiv cu Android. Nu din PlayStore ci de pe site-ul oficial Huawei, dacă cumva vrei să instalezi aplicații de la ei.

Vorbim puțin și despre spațiu, și începem cu observatorul Arecibo care și-a dat obștescul sfârșit, încercăm să rezolvăm problema gunoiului din spațiu și ne minunăm cât de mare și frumoasă este racheta Starlink de la SpaceX.

Noile PS5 nu sunt toate la fel, unele mai zgomotoase ca altele pentru că ce să vezi, producătorul a folosit diferite tipuri de ventilatoare pentru ele. Deci e o loterie. BMW se retrage din Formula E, consideră că nu mai au nimic de câștigat din această competiție și noi ne pregătim să testăm Dacia Spring, adică modelul electric, în aceeași zi cu Bentley Bentayga. O să fie o săptămână frumoasă.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.