CuriosITy 50 – A picat Google, Black Friday, Apple M1, 1 Milion, Elon Musk are covid? Honda & Toyota

Bine v-am regăsit la ediția cu numărul 50 al emisiunii CuriosITy, episod aniversar din mai multe motive. Primul dintre ele este că ne apropiem rapid de un an de CuriosITy, iar al doilea este că după această filmare am plecat direct acasă să dormim 12 ore. Black Friday a fost lung pentru noi și suntem recunoscători și emoționați că am avut cel mai tare LIVE de BF de până acum.

Primul subiect de pe lista de astăzi este Google și YouTube care au picat complet timp de câteva ore. Noroc că la noi era noapte și nu am simțit mare lucru. Vorbim și despre nou procesor M1 de la Apple, cel care spune că se bate cu cel de la Intel însă lucrurile nu stau chiar așa. YouTube anulează evenimentul Rewind, nu de frica pandemiei ci de teama de a nu fi luați în serios după eșecurile din ultimii doi ani. 2018 a fost epic din acest punct de vedere.

Honda va produce mașini autonome de clasa 3, capabile să se conducă singure cu o minimă asistență din partea șoferului. Partea bună e că această tehnologie va fi implementată pe mașini de serie accesibile și abia aștept să o testez. Hyundai are planuri să cumpere Boston Dynamics, iar Toyota răspunde la provocarea Tesla. Apropo, are sau nu Elon Musk Covid? Sunt 50% șanse având în vedere cele patru teste pe care le-a făcut, din care două au ieșit pozitive și două negative. Să mai stea și el pe acasă.

BWM iX va fi lansat în 2021 și arată bine. Cu tot cu grila imensă cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. Un inginer Microsoft face 9 ani de închisoare, iar Ring are probleme cu 350.000 de video interfoane pe care trebuie să le bage în service.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.