CuriosITy 49 – 1 MILION! Black Friday cu premii, Tesla Tequilla, Bentley Electric, Crypto e pe val!

Bine te-am regăsit la o ediție specială de CuriosITy, astăzi cu 1 MILION de abonați!

Pe 10 Noiembrie avem un nou LIVE despre Apple și noutățile pe care le lansează. Vorbim astăzi și despre recent dezvăluitul Apple iPhone 12 Mini al cărui clip îl găsiți pe blog, iar Black Friday de anul acesta este cu giveaway așa cum v-am obișnuit până acum.

Apropo, dacă ești în carantină nu ieși la plimbare să îți faci selfie-uri pe stradă, s-ar putea să te alegi cu o amendă serioasă. Și dacă tot vorbim de camera foto, cea de pe iPhone 12 este aproape imposibil de reparat.

Tesla face și tequila dar nu o să o mai găsești  decât pe e-bay probabil. Săracul Elon, o să aibă nevoie de niște băutură spirtoasă când o să afle că posesorii de Tesla umblă cu niște jailbreak. Bentley va vinde doar mașini electrice din 2030, așadar dacă vrei un W12 de 6 litri mai ai timp până atunci. VW va fi amendat pentru emisii de CO2, nu au reușit să își facă norma nici până acum cu toate mașinile electrice vândute. Scandalul dieselgate îi urmărește și-n 2020.

Panasonic a inventat un aspirator pentru căștile truewireless. Acesta va fi folosit de cei care fac curățenie prin stațiile de tren, ca să nu mai coboare oamenii pe șine după ele. Acestea dar și multe alte știri chiar aici, în podcastul tău preferat de tehnologie.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.