CuriosITy 45 – Apple iPhone 12, AMD Ryzen 5000, Probleme Polestar, Monopol Facebook, Dacia

Bine v-am regăsit la un nou episod CuriosITy, de data aceasta mai scurt, mai concis și la fel de bine documentat. Bine, fără glumele și discuțiile de la început. Cum vi se pare? Vreți să îl facem mai lung data viitoare?

Primul subiect pe lista de ordine este desigur Apple și noutățile cu care vor veni pe 13 Octombrie, când apropo ne vedem la un LIVE pe Cavaleria.ro dar și aici pe YouTube Buhnici.ro.

IBM se împarte în două companii începând din 2021, iar focusul lor va fi desigur pe inteligență artificială. Watson va crește și mai mare. Mașinile Polestar vor fi trimise în service, toate, pentru că au ceva probleme la bateria mică a mașinii, cea care ține pornit aerul condiționat și luminile. Dacia folosește sisteme de frânare și radar create de Continental iar noi abia așteptăm să testăm noile modele.

Vorbim puțin și despre spațiu, unde Rusia vine cu planuri pentru noile rachete iar Starlink se pare că a lansat suficienți sateliți în spațiu pentru acea rețea globală de internet. Abia așteptăm să o testăm și noi. Apoi, vine AMD Ryzen 5000 cu noua arhitectură Zen 3 și cu performanțe spectaculoase, iar Facebook își face de cap într-o situație pe care oricine ar vedea-o ca un monopol.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.