CuriosITy 32 – TikTok banat în SUA? Kanye West președinte? Biodiesel e toxic!

Bine v-am regăsit la CuriosITy 32 unde subiectul principal este desigur Coronavirus. Avem și de ce să vorbim despre asta pentru că nu sunteți cuminți și nu stați departe de ceilalți oameni. Știm că este greu, însă și la un drum de 3000 de kilometri noi nu am intrat în contact cu nimeni, nu ne-am strâns mâinile cu cei cu care ne-am întâlnit și ne-am refugiat la cea mai îndepărtată și solitară masă de pe terasa unui restaurant. Distanțarea fizică funcționează, și aceasta reprezintă noul normal ca să nu ajungem din nou prizonieri în propria casă.

În alte știri, biodiesel-ul este mai toxic și are un impact mai mare asupra planetei decât diesel-ul normal. De ce? Ulei de palmier și defrișări masive. Kanye West vrea să fie președinte și în contextul actual cu Trump deja în Casa Albă nu știu dacă este un lucru rău, mai ales că acesta din urmă vrea să baneze TikTok din Statele Unite pentru că i-au boicotat un eveniment organizat oricum în timpul unei pandemii…

Lumea e ciudată însă avem și multe știri pozitive precum comunitatea care s-a adunat laolaltă ca să își construiască propria rețea de telefonie și WiFi dar și niște schimbări drastice în domeniul de Crypto. Stați aproape și vizionare plăcută.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.