CURIOSITY 227 – RĂZBOIUL POLUEAZĂ, APPLE INTELLIGENCE, PAROLE SIGURE, BENZINĂ IEFTINĂ, MAȘINI SCUMPE

Salutare și bine te-am regăsit la o nouă ediție CuriosITy, emisiunea noastră preferată de știri din știință, tehnologie, spațiu, și desigur Inteligența Artificială. Apropo, am aflat că cei de la GB.RO au lansat niște încărcătoare noi și WINWIN.FIT oferte excelente la batoanele energetice, perfecte pentru cei care vor să rămână în formă. Ghici ce, tablourile scumpe se găsesc în stațiile de autobuz.

Telefoanele devin tot mai bune și mai ieftine datorită inteligenței artificiale. Se pare că tehnologia evoluează rapid și căutările pe Google ar putea deveni de domeniul trecutului.

Și pentru că vorbim de inovații, Apple a integrat ChatGPT în Siri, ceea ce face experiența utilizării mult mai interesantă. Aflăm și câteva trucuri pentru a reduce factura la curent, ceea ce e întotdeauna binevenit, iar în sectorul 1 există confuzie cu privire la primar, ceea ce adaugă un pic de haos cotidianului.

Roșiile se aruncă la gunoi și războiul poluează, și de parcă nu era destul, bananele sunt mai criminale decât credeai.

O veste interesantă pentru utilizatorii de iPhone: acum putem trimite SMS-uri prin satelit. Apropo de tehnologie, iPhone 15 poate afișa ora chiar și fără baterie, iar YouTube încearcă să elimine ad blockerele.

WhatsApp devine tot mai similar cu Zoom, iar Samsung Galaxy Watch FE e cam scump. Se pare că vom ajunge să folosim telefoanele mai puțin, ceea ce ar putea fi benefic.

În alte știri, o fotografie reală a câștigat un concurs AI, roata se întoarce, și tot AI-ul candidează la primărie. Tesla continuă să inoveze, iar Xiaomi SU7 este luată la mișto din toate puctele de vedere.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.