CURIOSITY 167 – LOFI GIRL, IPHONE 15 ȘI MACBOOK 15, REACTORUL DE FUZIUNE, BMW I7, TESLA MODELX PLAID

Bine te-am regăsit la emisiunea noastră preferată despre tehnologie, știință, spațiu și chiar auto și crypto. Curiosity 167 este aici, iar George nici nu și-a dat seama că este o ediție cu număr prim. Hehe, și nici eu nu i-am spus.

Astazi avem știri din toată lumea, de la cele mai stupide la cele mai interesante. Da, vorbim puțin și despre apelul la 112 cu bomba și despre Dalai Lama, dar trecem rapid în revistă și review-urile filmate în această săptămână, în special BMW i7 și Tesla Model X Plaid, pe care le veți vedea cu siguranță săptămâna viitoare.

Tragem tare către spațiu unde se pregătesc misiuni pentru Lună dar și pentru Marte, astronauții se pregătesc deja pentru lupta cu lipsa gravitației.

Apple urmează să lanseze un nou MacBook, cel mai dorit de toată lumea, cel de 15 inci, iar iPhone 15 este încet dezvăluit în câteva imagini ”scăpate pe internet”. Cred că și Apple aplică aceeași tactică de Teasing cu telefoanele noi, mai ales că nu știu ce ar putea să mai inventeze nou pentru ele până în toamnă.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.