CURIOSITY 145 – iPhone 15 Ultra, Avem Twinkly, Apple cu USB-C, Crypto, RTX 4090 se topește

Bună dimineața la ”cafeluztă” și bine te-am regăsit la o nouă ediție a podcast-ului nostru preferat de tehnologie, CURIOSITY! S-au întâmplat multe lucruri săptămâna trecută, și surprinzător este faptul că nu am vorbit despre Elon Musk. Asta este, ediția viitoare va primi o mențiune specială. Știm că își pune afacerile în ordine vinerea oricum.

Astăzi avem pe lista de subiecte, noul și nelansatul și doar zvonitul iPhone 15, discuția continuă despre portul USB-C cu care vrea să ne salveze Uniunea Europeană de la faliment, și desigur să ne ajute să facem economie de curent, precum și faptul că Apple va fi forțat să îl folosească pe următoarea generație de iPhone-uri. Discutăm și despre concurența neloială, despre plăci grafice care aproape că se topesc, vezi noul Nvidia RTX 4090, dar și despre redesign-ul aplicației de YouTube în special.

Mergem și în spațiu, unde vedem cele mai cool poze ale secolului, mai mirosim niște bacterii fără moarte de pe Marte, și ne avântăm din nou în discuția despre inteligența artificială și de ce este în stare aceasta. Aflăm că hărțile spațiale au fost create cu mai mult timp în urmă decât știam, șiar teritoriul Marii Britanii a fost ocupat de două specii diferite de oameni. Numai una a rezistat desigur în zilele noastre, cea mai stilată, mai elegantă și mai agresivă.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.