CURIOSITY 134 – Foldable Samsung și Xiaomi, ȚI-AM CITIT GÂNDURILE, Rusia și Internetul din Ucraina

O nouă zi de sâmbătă, o nouă ediție Curiosity alături de colegul și prietenul nostru Andrei Bala, cunoscut mai ales pentru emisiunea IQ Battle de pe Cavaleria.ro. Bine te-am regăsit în această dimineață, cu ”cafelutza” în mână și cu multă energie pentru toate știrile din tehnologie, spațiu și știință de astăzi. Avem ponturi bune pentru cele mai interesante filme, jcuri și chiar site-uri utile la finalul ediției, și multă voie bună pentru un plus de energie în acest weekend.

iPhone primește un update MAJOR, procentul la baterie, nu așa bine implementat ca pe orice alt telefon dar hey, e o funcție nouă despre care vorbește toată lumea. Inclusiv noi. Rusia blochează și interceptează internetul din Ucraina iar Facebook promite criptare și securizare pentru Messenger. Era și timpul, după mai bine de 10 ani în care a citit și salvat orice informație posibilă din conversațiile tale cu prietenii și familia.

Avem trei telefoane pliabile lansate într-o perioadă de 48 de ore, Samsung Galaxy Z Fold 4, Z flip 4, Motorola RazR 2022 și Xiaomi Mix Fold 2. Cel mai ieftin este la 899 Euro iar cel mai scump ajunge la 1799 Euro, te las pe tine să ghicești care pe care.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.