CURIOSITY 133 – SpaceX cade pe pământ, China vs Taiwan Explicat, AI-ul generator de imagini, Tatuaje

Bine te-am regăsit cu o nouă ediție Curiosity, cu cele mai noi știri din tehnologie, spațiu și știință, dar și cu unul dintre cei mai noi membri ai echipeni noastre, Vlad Ilovan. El stă în spatele documentării ultimelor zeci de ediții ale seriei, iar astăzi va prezenta această ediție alături de Andrei Bala pe care îl știți deja de la IQ Battle.

Hai să trecem la știri! Relațiile dintre China și Taiwan sunt din ce în ce mai tensionate iar vizita diplomatului american în Taian nu face decât să declanșeze și mai multe reacții negative din partea Chinei. OnePlus 10T pare a fi aproape la fel de bun ca iPhone 13 pro Max la capitolul fotografie, iar iPhone 14 pro ar trebui să vină cu un Always On Display, cel puțin din codul software al noului iOS.

Instagram s-a răzgândit, nu mai vrea să fie ca TikTok, virușii se ascund sub nume de programe des folosite de către orice utilizator de PC iar parlamentul UK își închide contul de TikTok de teama spionajului.Avem tatuașe pentru monitorizarea semnelor vitale iar VR-ul îi ajută pe medici să separe siamezii. AI-ul este folosit în domeniul aviației și în cel forestier pentru protejarea și monitorizarea animalelor pe cale de dispariție. O bucată din capsula SpaceX cade în Australia în timp ce Tesla smântânește clientela în Europa și chiar în România.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.