CURIOSITY 126 – BTC la 20K, IExplorer is DEAD, USB-C e OBLIGATORIU, VoiceMod, Photoshop GRATIS

Bine te-am regăsit la o nouă ediție FRESH, de știri și curiozități din tehnologie, știință, spațiu, auto și de ce nu, și puțin crypto. Așa mai mult ca teasing pentru analiza de luni seara cu Andrei Brătucu. Hai să începem cu cele mai ciudate știri din tehnologie de săptămâna aceasta, prima pe listă fiind decesul, dispariția, dezactivarea lui Internet Explorer după mai bine de 27 de ani de existență. Microsoft Edge este acum regele, iar Internet Explorer doar o amintire.

Last Week Tonigh cu John Oliver are o analiză foarte bună despre monopolul companiilor de tehnolgie pe care trebuie să îl vedeți și copiile Amazon atacă din nou, de data aceasta cu unul dintre produsele foarte populare care ne sunt dragi nouă, gențile și rucsacii de la Peak Design. Play Station Plus are acuVm trei niveluri de abonament, plecând de la cel de 269 de lei pe lună.

VoiceMod este absolut genial, atât pentru distracție cât și pentru chestii mai serioase, iar WhatsApp îți permite acum să muți conversațiile de pe un Android pe iPhone, doar dacă este un iPhone proaspăt resetat!

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.