CURIOSITY 125 – Abuz în Metaverse, iPhone cu USB-C, BMW M3 Touring, Dorian Popa e fericit, FOLD 4

Bine te-am regăsit la un nou episod din podcastul nostru preferat, Curiosity! Avem o mulțime de știri din tehnologie, spațiu, știință și chiar câteva foarte interesante din domeniul auto. Hai să începem desigur cu lansările cele mai recente, noile MacBook-uri de la Apple dotate cu noul procesor Apple M2, și despre cum Qualcomm își dorește titlul de rege în  acest domeniu.

Uniunea Europeană a decis că toate telefoanele și tabletele vor avea port de încărcare USB-C începând cu 2023, iar standardul de încărcare wireless QI va deveni și el universal. iPhone-ul va avea așadar port USB-C și vei putea încărca un Apple Watch pe orice încărcător wireless.

Știm aproape totul despre noul Samsung Galaxy Fold 4, și asta nu ne miră deloc, chiar dacă mai sunt vreo trei luni până la lansarea lui.

Telescopul James Webb al lui NASA, în valoare de ”doar” 10 miliarde de dolari, a început să încaseze lovituri de meteoriți. Ne așteptam să ia bătaie, însă nu așa de repede.

Muzica poate fi folosită ca remediu pentru bolnavii de Alzheimer iar VR-ul ca și alinare pentru bolnavii de cancer.

Am putea schimba pe viitor bujiile cu un nou mod de aprindere, cu cel puțin 20% mai eficient, iar BMW a confirmat primul său M3 Touring din istorie care va fi lansar la Goodwood Festival of Speed.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.