CURIOSITY 124 – Copii pe OmeTV, Galaxy S23, Spionaj, Amenda Twitter, PS5 Pro cu 8K, Rechin Uriaș

”Neața la cafeluztă!” Curiosity 124 este UP! Vorbim cu pasiune despre mai toate știrile interesante din tehnologie, spațiu și știință și ne uităm cu nerăbdare spre viitor. Începem însă cu realitatea de la noi, mai precis cu copii care, contrar așteptărilor nu ”stau” doar pe TikTok și pe Instagram ci sunt pasionați de altă formă de voyeurism numită OmeTV. Dacă ești de aceeași vârstă cu noi, atunci Omeegle este traducerea liberă.

După cum îi răspunde un copil din clasa a 6-a învățătoarei când e întrebat  ce este OmeTV: Locul unde găsești absolut ORICE! Da, orice fel de oameni, o parte doar curioși și ușor de influențat, o altă parte, cei care nu au nici un fel de valori morale și se expun fără nici un pic de rușine în toate ipostazele posibile. E locul unde se nasc traumele pe care cu greu le mai repară psihologii peste 10-20 de ani. Este locul unde se amplifică anxietățile unui copil cu o sexualitate incertă, cu mici probleme de comunicare în familie și cu o teamă normală față de lume în general.

În altă ordine de idei, Twitter și-a luat o amendă serioasă de 150 de milioane de dolari pentru colectare de date, Galaxy S23 și S24 nu vor mai veni cu procesoare Exynos, cel puțin până când Samsung pune la punct tehnologia de producție ca să concureze de la egal la egal cu Qualcomm. Spionajul e la el acasă în companiii, și apar soluții pentru combaterea lui, iar TCl dezvăluie viitorul consolelor, un PS5 Pro cu capabilități de redare 8K și un Xbox One X cu aceeași configurație și performanță.

Ah, și avem și informații despre rechinii uriași care au dominat apele acum câteva milioane de ani și probabilitatea de a putea crește mușchi și organe, direct pe un exoscheleton din metal.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.